Sport

Simona Halep, decizie radicală după divorțul de Toni Iuruc. Va părăsi definitiv România!

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc, iar constănțeanca e decisă să părăsească definitiv România în urma acestui eveniment.
07.09.2022 | 21:10
Simona Halep decizie radicala dupa divortul de Toni Iuruc Va parasi definitiv Romania
Simona Halep divorțează de Toni Iuruc după mai puțin de un an. Sursă foto: Profimedia
ADVERTISEMENT

Toni Iuruc a confirmat în exclusivitate pentru FANATIK faptul că va divorța de Simona Halep.

Divorțul anului în România! Simona Halep, ruptură definitivă de Toni Iuruc

ProSport a anunțat că Simona Halep va divorța de Toni Iuruc, iar partenerul de viață al jucătoarei de tenis a oferit prima reacție: „Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a spus omul de afaceri pentru site-ul nostru.

Simona Halep și Toni Iuruc ar fi trebuit să se cunune religios pe data de 13 noiembrie, însă lucrurile nu au mers deloc într-o direcție bună în ultimele luni. Tot în această toamnă ar fi trebuit să aibă loc și nunta la Sinaia.

ADVERTISEMENT

Halep este însă pe punctul de a face mai multe schimbări radicale în viața ei pentru a se menține la un nivel înalt în carieră, deși va împlini 31 de ani pe data de 27 septembrie.

Simona Halep e decisă să se mute pe Coasta de Azur

Conform Orange Sport, Simona Halep a luat decizia să se mute la Nisa, unde se pregătește alături de antrenorul Patrick Mouratoglou, la academia sa de tenis, unde are parte de condiții excelente.

ADVERTISEMENT

Machidoanca și-ar fi anunțat deja familia și sunt șanse mari să părăsească definitiv România. Tania, mama Simonei, a vizitat-o la Nisa de Paște și Simona i-a prezentat orașul în care își dorește să se stabilească.

De altfel, Simona Halep și-a petrecut mare parte din acest an la Nisa, iar colaboratorii săi fac parte în totalitate acum din academia lui Patrick Mourtaglou.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, impresionată de condițiile de pregătire de la academia lui Mouratoglou de la Nisa: „Am ajuns la cea mai bună”

Simona Halep are parte de cele mai bune condiții de pregătire la academia de tenis a lui Patrick Mouratoglou, dar și de refacere.

De altfel, jucătoarea a fost impresionată de ceea ce a văzut la Nisa încă de la primele antrenamente din luna mai: „Săptămâna aceasta am intrat pentru prima dată într-o academie. Din fericire am ajuns la cea mai bună. Toți cei de la @MouratoglouAcad își pun inima și sufletul în asta în fiecare zi!

ADVERTISEMENT

Mulțumesc tuturor pentru că m-au primit într-un mod atât de cald. M-am simțit ca și cum aș fi fost aici dintotdeauna”, dezvăluia Simona pe pagina ei de Instagram.

ADVERTISEMENT