Simona Halep, declaraţie despre principala sa adversară din circuit: “Am un singur lucru în minte”

Irina Aldea   
in Simona Halep
14/02/2018, 13:36
Simona Halep, declaraţie despre principala sa adversară din circuit: “Am un singur lucru în minte”

Mandatul de lider mondial al danezei Caroline Wozniacki în tenisul feminin s-ar putea termina foarte curând, readucând-o pe Simona Halep în fruntea clasamentului WTA. Carolinei Wozniacki are 349 de puncte WTA în faţa Simonei Halep, dar aceasta poate reveni pe locul I la Doha, deoarece daneza are de apărat punctele obţinute în 2017 la acest turneu, în vreme ce Halep nu a participat anul trecut.

Pentru a o depăşi pe Wozniacki, Halep trebuie să ajungă măcar în sferturile competiţiei din Qatar şi să aibă o victorie în plus faţă de tenismena daneză. Există, de asemenea, posibilitatea ca Wozniacki şi Halep să se întâlnească în finala turneului.  Miercuri, de la 15:00, ora României, Simona joacă împotriva rusoaicei Ekaterina Makarova, numărul 35 mondial, în turul doi al competiţiei de la Doha, cu premii de totale de 3.173.000 de dolari.

Simona Halep, declaraţie despre rivala sa principală, Caroline Wozniacki

“Nu există o rivalitate între mine şi Wozniacki, cu siguranţă. Eu văd o competiţie mult mai mare. Toată lumea din top 10 este capabilă să câştige un turneu sau un meci. Eu sunt pregătită să mă duelez cu oricine şi am un singur lucru în minte”, a declarat Simona la Doha.

“Nu mă gândesc la adversare, mă gândesc doar la mine! Dacă stai să te gândeşti la adversare…. E cel mai bine să te gândeşti doar la tine. Astfel, nu-mi mai distrage nimic atenţia! Îmi fac treaba pe teren şi este suficient”, a continuat fostul lider mondial. Constănţeanca va intra pe teren azi imediat după meciul Petra Kvitova – Agnieszka Radwanska. 

Ştirea MOMENTULUI

Modric, făcut praf de Marcel Pușcaș! ”5 cornere executate, marca Bănel Nicoliță”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.