Sporturi

Simona Halep, declaraţii înainte de Rogers Cup 2018: “Presiunea s-a dus”

06.08.2018 | 18:49
Simona Halep declaratii inainte de Rogers Cup 2018 Presiunea sa dus

Simona Halep, declaraţii înainte de Rogers Cup 2018. Simona Halep, principala favorită de la Montreal, a vorbit cu presa înainte de startul turneului pe care l-a câştigat cu doi ani în urmă.

Simona Halep a vorbit cu presa înainte de startul turneului Rogers Cup 2018. Simona Halep este pregătită să intre în competiţie la Montreal. Cea mai bună tenismenă a lumii o va întâlni în turul secund la Rogers Cup pe câştigătoarea duelului dintre Anastasia Pavlyuchenkova din Rusia, locul 28 WTA, şi Christina Mchale, locul 98 WTA, venită din calificări, duel care se va disputa marţi în Canada.

Canadienii sunt de părere că Montreal este unul dintre oraşele preferate ale Simonei, motiv pentru care a sosit mai devreme la complexul sportiv din Quebec. „Simona Halep este copilul adoptat de Montreal”, relatează publicaţia Le Journal de Montreal.

Simona Halep, declaraţii înainte de Rogers Cup 2018

“E mereu drăguţ să te întorci la un turneu pe care l-ai câştigat; e mereu frumos să vin aici şi să mă bucur de atmosferă pentru că aici e cea mai frumoasă atmosferă. Abia aştept să înceapă turneul. Sunt fericită pentru că sunt numărul 1 în lume, am câştigat primul Grand Slam. Sunt mai uşurată acum şi pot să mă bucur mai mult pe teren. Mă simt mai uşoară, presiunea s-a dus. A fost incredibil să câştig anul trecut, am multe amintiri grozave la acest turneu. Am avut meciuri grele încă din primul tur, dar am rezistat presiunii şi am câştigat toate meciurile de la turneu, a fost special. Am cele mai frumoase amintiri din Canada”, a spus Simona Halep.

Simona speră să repete performanţa de la Roland Garros la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al sezonului. “O să o iau cu fiecare meci în parte. O să fie dificilă acomodarea la fusul orar de aici, mereu e greu când vii din Europa, asta e prima provocare. Nu am jucat pentru câteva săptămâni, o să am nevoie de acomodare, dar toată lumea are aceleaşi condiţii. Aştept primul tur, nu e uşor, dar o să încerc să fiu concentrată şi să dau totul. Mă bucur că joc din nou pe hard, îmi place această perioadă a sezonului. Terenul e dificil în fiecare săptămână, dar mă bucur să joc şi sper să am o perioadă bună”, a mai spus Halep.

Când joacă Simona Halep la Rogers Cup 2018

Simona Halep va intra în concurs direct în turul secund la Montreal. Primii 8 capi de serie vor beneficia de „bye” în primul tur, ceea ce înseamnă că liderul mondial din WTA va intra în concurs miercuri, 8 august Turneul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de către Digi Sport. Luni şi marţi la Montreal se vor disputa partide din turul inaugural, dar şi câteva din turul secund.

Miercuri se vor juca doar partide din turul al doilea, iar joi exclusiv din turul al treilea, urmând ca vineri să aibă loc sferturile de finală. Sâmbăta este destinată semifinalelor, iar marea finală se va juca duminică, pe 12 august. Simona Halep o va întâlni în turul secund pe câştigătoarea duelului dintre Anastasia Pavlyuchenkova din Rusia, locul 28 WTA, şi Christina Mchale, locul 98 WTA, venită din calificări, duel care se va disputa marţi la Montreal.

Tags: