Sporturi

Simona Halep, dedicaţie pentru Cahill după premiul pentru cea mai bună jucătoare a anului 2018

Autor: Irina Aldea | 19.10.2018 | 19:40
Simona Halep, dedicaţie pentru Cahill după premiul pentru cea mai bună jucătoare a anului 2018

Simona Halep i-a mulţumit lui Darren Cahill după ce a primit titlul pentru jucătoarea anului 2018. Simona Halep a primit în cadrul galei de la Singapore titlul de jucătoarea anului 2018 din partea WTA. Chiar dacă sportiva noastră s-a retras de la ultimul turneu major al sezonului, nimic nu a putut împiedica acest lucru să se înfăptuiască. Pentru Simona Halep a fost, într-adevăr, un an de poveste.

Liderul mondial din WTA a recunoscut că acest sezon a fost cel mai bun al carierei ei, unul în care a cucerit trei titluri, printre care şi cel mai important de până acum, Roland Garros, titlu la care visa încă din 2014, de la finala disputată la Paris cu Maria Şarapova. Mai mult decât atât, sportiva noastră a fost constantă pe tot parcursul anului, neavând fluctuaţii prea mari în joc, şi a stat pe locul 1 WTA aproape tot anul (mai puţin 4 săptămâni, timp în care Wozniacki a fost lider mondial).

Simona Halep nu a uitat de contribuţia antrenorului ei la succesul din acest an

Simona Halep nu a uitat cine sunt oamenii care au contribuit serios la succesul său în tenis, iar vineri seară a publicat pe contul personal de Instagram două fotografii (una doar cu antrenorul Darren Cahill şi alta cu întreaga echipă). “Mulțumesc celui mai bun antrenor! Mulțumesc celei mai bune echipe pentru un an minunat! #echipamea #ceamaibună”, a fost mesajul sportivei noastre.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Thanks to the best coach , thanks to the best team for an amazing year ! #myteam #thebestteam @theoc1980 @andrei_cristofor @dc10s

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

“Pot spune că acesta a fost cel mai bun an din cariera mea. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine. Este un premiu incredibil și, în același timp, foarte important. Sunt foarte bucuroasă că este al meu acum. Înseamnă mult pentru mine faptul că m-am calificat la Turneul Campioanelor cinci ani la rând. Am amintiri frumoase de aici. E foarte special acest oraș pentru mine. Chiar dacă sunt tristă că nu pot evolua la această ediție, mă bucur că mă aflu, aici, pe această scenă”, a declarat Simona Halep la Singapore.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!