Sporturi

Simona Halep, deranjată de tabloul de la Australian Open: “E cel mai greu din carieră”

19.01.2019 | 15:30
Simona Halep deranjata de tabloul de la Australian Open E cel mai greu din cariera

Simona Halep este deranjată de tabloul de la Australian Open 2019. Liderul mondial din WTA a obţinut calificarea în optimile de finală la primul turneu de Grand Slam al acestui sezon competiţional, Australian Open 2019, după ce a trecut în două seturi scurte de americanca Venus Williams, locul 36 WTA, scor 6-2, 6-3, după două ore şi 18 minute de joc. În continuare, liderul mondial din WTA o va întâlni la Melbourne pe sora acesteia, Serena Williams, în vârstă 37 de ani. Simona a declarat că este pregătită de meciul cu Serena Williams de la Melbourne.

“Cu siguranţă este unul dintre cele mai dificile tablouri pe care le-am avut. Este o provocare uriaşă. De fiecare dată când joc contra surorilor este o mare provocare pentru mine. Încerc doar să-mi fac jocul şi să pun în teren cel mai bun tenis al meu pentru că nu am nimic de pierdut contra lor”, a spus Simona Halep la Melbourne după succesul din turul al treilea cu Venus Williams.

Liderul mondial din WTA spune că are cel mai greu tablou la Melbourne

După meciurile cu Kaia Kanepi, Sofia Kenin şi Venus Williams, pentru Simona Halep urmează un duel de foc cu Serena Williams la Melbourne. Americanca o conduce pe sportiva noastră cu 8-1 în confruntările directe. Meciul va avea loc luni, la o oră pe care organizatorii o vor anunţa duminică la Melbourne. Chiar dacă este principala favorită a turneului, Simona are parte de un traseu de coşmar la turneul major de la Antipozi.

Dacă o va elimina pe Serena în optimile de finală, în sferturi se poate duela cu Karolina Pliskova sau cu Garbine Muguruza, în semifinale poate da peste Naomi Osaka sau Elina Svitolina, iar în finală o vor aștepta una dintre Petra Kvitova, Maria Șarapova, Sloane Stephens sau Angelique Kerber. Anul trecut, sportiva noastră a ajuns până în finala turneului australian.