Sport

Simona Halep, descătuşată la Wimbledon: ”Sunt o persoană foarte emotivă. Acum mă distrez, sunt fericită cu adevărat”. Video

Simona Halep a obținut o victorie fără istoric în fața numărului 4 mondial, Paula Badosa. Românca e în formă maximă și mărturisește că e din nou fericită, să joace tenis la cel mai înalt nivel.
04.07.2022 | 23:48
Simona Halep descatusata la Wimbledon Sunt o persoana foarte emotiva Acum ma distrez sunt fericita cu adevarat Video
Simona Halep a trecut peste traumele trecutului recent și este din nou încrezătoare în propriile forțe
ADVERTISEMENT

Fostul lider mondial WTA Simona Halep a început turneul de la Wimbledon cap de serie numărul 16. Evoluțiile au adus-o la trei meciuri distanță de un nou triumf la All England Club.

Simona Halep: ”Pot practica un tenis de calitate din nou”

O oră și două minute a durat duelul dintre Simona Halep și Paula Badosa, numărul 4 mondial, din optimile de finală de la Wimbledon. Românca a rememorat momentele delicate prin care a trecut în ultimul an și jumătate și este fericită să practice din nou tenis de calitate.

ADVERTISEMENT

”A fost un meci grozav și sunt foarte mulțumită de modul în care am jucat. Mereu a fost o onoare să joc pe Terenul Central. Împotriva Paulei nu este niciodată ușor. Dar am rămas concentrată și mi-am făcut treaba. 

Cred că munca depusă contează foarte mult. Ultimele două-trei luni au fost foarte încărcate. Sunt foarte fericită cu ce am realizat. E motivul progresului. Acum am încredere, abia aștept să merg la următorul nivel. 

ADVERTISEMENT

Înseamnă mult pentru mine că sunt în sferturile de finală aici, după tot chinul cu accidentările și cu lipsa de încredere. Când vin împreună, e foarte greu. Totul a început cu accidentarea care m-a ținut departe de tenis aproape patru luni.

M-am chinuit o perioadă, dar e în trecut! Acum sunt aici, acum joc bine, mă simt bine”, a spus halep, la interviul de după succesul în fața numărului 4 mondial.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, sinceră după calificarea în sferturi: ”Iarba nu e suprafața mea favorită”

Racheta numărul 1 a României a trecut peste traumele trecutului recent și este din nou încrezătoare în propriile forțe, deși recunoaște că iarba nu e suprafața preferată.

”Sunt o persoană foarte emotivă. Acum mă distrez, sunt fericită cu adevărat. Mă bucur de tot ce mi se întâmplă. Iarba nu e suprafața mea favorită. Trebuie să te adaptezi.

ADVERTISEMENT

Îmi place pentru că este rapidă. Mă simt stabilă, picioarele mele sunt puternice pe această suprafață. Da, simt că suprafața asta mi se potrivește”, a adăugat Halep.

Reîntâlnire cu Anisimova Amanda

În sferturile de finală de la All England Club Simona Halep o va înfrunta pe americanca Amanda Anisimova. Cele două s-au întâlnit recent la turneul premergător celui de la Wimbledon, Bad Homburg.

La fel ca și la Londra, cele două sportive vor lupta pentru un loc în semifinale. În Germania românca s-a impus categoric, scor 6-2, 6-1.

”Va fi diferit. Evident, pentru mine a fost un meci extraordinar atunci. Acum mă aștept să fie greu. Voi încerca să joc la fel ca astăzi, să rămân concentrată asupra mea.

Știu că pot practica un tenis de calitate din nou, dar va fi o provocare mare. Sunt sferturile de finală la Wimbledon! Abia aștept, sunt pregătită”, a mai spus Halep.

ADVERTISEMENT