Life

Simona Halep, desființată din punct de vedere vestimentar de Alin Gălățescu: „Sărăcuța, poate că e pe șantier”

08.04.2021 | 13:50
Simona Halep desfiintata din punct de vedere vestimentar de Alin Galatescu Saracuta poate ca e pe santier
Simona Halep, criticată de Alin Gălățescu pentru o ținută. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Simona Halep este un as în tenis, dar le nimerește la fel de bine și în modă? Stilistul și designerul vestimentar Alin Gălățescu a analizat-o pe campioana noastră și i-a surprins pe toți cu verdictul său.

Ținuta pe care Gălățescu a comentat-o a fost compusă dintr-o pereche de pantaloni largi, cu decupaj, de culoare gri, iar în partea de sus sportiva a purtat un tricou acoperit de o jachetă, ambele albe.

ADVERTISEMENT

Gălățescu nu a ținut cont de celebritatea de care se bucură Simona Halep în țară și în străinătate și a fost extrem de sincer când a fost rugat să vorbească despre hainele pe care le poartă.

Simona Halep, făcută praf de Alin Gălățescu

„Și-a luat un tricou cu Dior 8, are niște bocăncei din ăia, șlăpuți din ăia de terasă de la același brand, geaca ordinară… Sărăcuța de ea, noroc că e simpatică și nu putem cere de la ea ceva stilistic.

ADVERTISEMENT

Arată ordinary. Mi-e dragă ea, dar nu are nicio treabă. Poate era pe șantierul viitorului hotel. Poate că e pe șantier”, au fost comentariile destul de dure făcute de Alin Gălățescu în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Cum a îndulcit criticul de modă situația

„Eu niciodată nu am făcut o analiză a persoanelor publice care s-au dus la cumpărături, dar în momentul în care îți asumi….”, a spus Alin Gălățescu explicând că face acest comentariu pentru că ea a vrut să pozeze în acea ținută.

ADVERTISEMENT

În emisiunea respectivă a fost prezentă și specialista în fashion Andreea Simona, care a fost ceva mai indulgentă cu tenismena.

„Ea e în zona ei de confort. Mie nu îmi displace ținuta. Ea stă toată ziua pe terenul de tenis și cumva o caracterizează”, a spus Andreea Simona.

ADVERTISEMENT

Gălățescu a mai îndulcit situația pe finalul intervenției sale și a spus că nu e de criticat Simona pentru felul în care se îmbracă deoarece aici este eroarea stilistului.

 

ADVERTISEMENT
Tags: