Simona Halep

Simona Halep s-a despărţit de un antrenor: “Nu are nevoie de mine”

După ce a ajuns în sferturile de finală de la Wimbledon şi s-a apropiat la doar 185 de puncte de ocupanta locului 1 WTA, Karolina Pliskova, Simona Halep a început pregătirea pentru sezonul de...
18.07.2017 | 09:29
Simona Halep sa despartit de un antrenor Nu are nevoie de mine
ADVERTISEMENT

După ce a ajuns în sferturile de finală de la Wimbledon şi s-a apropiat la doar 185 de puncte de ocupanta locului 1 WTA, Karolina Pliskova, Simona Halep a început pregătirea pentru sezonul de hard într-un mod neaşteptat. Cu o despărţire! A renunţat la seviciile antrenorului Daniel Dobre, considerând că nu are nevoie de un alt sfătuitor în afara lui Darren Cahill.

“Simona mi-a spus că nu are nevoie de mine în perioada următoare. Sunt o persoana căreia nu-i place să stea şi am început o colaborare cu Federaţia pe partea tehnica. Lucrăm pe partea de performanţă, încercăm să preluăm din experienţa ITF”, a declarat Daniel Dobre pentru treizecizero.ro.

ADVERTISEMENT

SIMONA HALEP, DESPARTIRE DE ANTRENOR. Chiar dacă această colaborare a fost întreruptă pentru moment, ar putea fi reluată după turneele americane pe hard pe care le va disputa Simona Halep, sau chiar după Turneul Campioanelor, pentru noul sezon. Daniel Dobre o asista pe Simona în stagiile de pregătire din ţară şi la turneele la care Cahill nu putea ajunge. Cum australianul şi-a anunţat prezenţa la toate turneele din SUA, Halep a decis să renunţe, cel puţin temporar, la Dobre.

SIMONA HALEP, DESPARTIRE DE ANTRENOR. Chiar şi aşa, Daniel Dobre asigură că relaţiile dintre ea şi Simona Halep au rămas excelente şi precizează că este încântat de nivelul româncei din ultima perioadă: “Mă bucur că joacă bine şi sper ca şi eu să fi avut o parte mică în dezvoltarea pe care a avut-o”.

ADVERTISEMENT