Sporturi

Simona Halep ne îngrijorează: “Am ceva la spate. Nu ştiu exact ce”

02.10.2018 | 01:01
Simona Halep ne ingrijoreaza Am ceva la spate Nu stiu exact ce

Simona Halep a aterizat în miezul nopţii pe Aeroportul din Otopeni, după două turnee eşuate în Asia. Din cauza unei accidentări la spate, Halep a pierdut ambele meciuri jucate la Wuhan şi Beijing. Mai mult, în capitala Chinei s-a retras după numai un set jucat în faţa tunisiencei Ons Jabeur.

Simona a oferit primele declaraţii după ce s-a întors în România: “Nu știu exact cum mă simt. Am ceva la spate. O să fac un RMN și o să aflu ce s-a întâmplat. Sper să pot merge la Moscova și Singapore. Acum sunt mai ok, mai relaxată. Eram îngrijorată că trebuia să joc și nu eram pregătită fizic. Nu pot să vă spun acum exact, mâine (miercuri) o să fac RMN și o să am mai multe informații.”

Simona Halep, despre accidentarea la spate: “S-a blocat la un antrenament”

Românca a explicat că a mers cu încredere în China, dar accidentarea i-a dat peste cap toate planurile: „M-am dus cu încredere în Asia, m-am dus cu o mentalitate pozitivă, dar duminică mi s-a blocat spatele la un antrenament și nu am mai putut să fac nimic. Am stat două zile la pat, dar nu am putut face nimic. Eram nepregătită fizic, dar am încercat să joc. După ce am făcut acupunctura s-a dat drumul un pic. Nu regret că am jucat la Beijing, regret că am continuat la Wuhan.”

După eşecul din Asia, pentru Simona Halep ar urma turneul de la Moscova. Rămâne însă de văzut dacă Halep va alege să participe în Rusia, dată fiind accidentarea pe care a suferit-o şi care i-ar putea periclita prezenţa la turneul de final de an din Singapore.