Simona Halep

Simona Halep, despre Kateryna Kozlova. Românca nu știe nimic despre adversara din turul 3 de la Indian Wells. “Trebuie să cercetez!”

09.03.2019 | 10:05
Simona Halep despre Kateryna Kozlova Romanca nu stie nimic despre adversara din turul 3 de la Indian Wells Trebuie sa cercetez

Simona Halep a reușit să treacă de Barbara Strycova în turul 2 de la Indian Wells 2019, scor 6-2, 6-4, iar sportiva noastră a vorbit despre duelul pe care îl va avea cu Kateryna Kozlova (locul 114 WTA) care a eliminat-o pe Aliaksandra Sasnovich înainte să ajungă în turul 3, după un meci de trei seturi, scor 6-4, 2-6, 6-0.

Simona Halep a vorbit despre Kateryna Kozlova

Simona Halep nu va avea parte de ajutorul unui antrenor pentru a primi toate informațiile despre Kateryna Kozlova, dar fostul lider mondial a anunțat că o să facă verificări pentru a afla cum evoluează jucătoarea care a venit din calificări și care a jucat deja patru meciuri la turneul de la Indian Wells.

“Nu am apucat deloc să verific cum joacă. Nu am jucat niciodată împotriva ei, așa că trebuie să cercetez, ca să spun așa, și să fiu gata pentru meciul cu ea”, a spus Simona Halep când a aflat că se va duela cu Kateryna Kozlova, locul 114 WTA, în turul 3 de la Indian Wells 2019.

Kateryna Kozlova se bucură după un meci câștigat

Simona Halep – Katerina Kozlova, duel în premieră

Kateryna Kozlova a reușit să se califice în turul 3 de la Indian Wells după ce a trecut de Aliaksandra Sasnovich (Belarus, 34 WTA). Sportiva care în prezent se află pe locul 114 în clasamentul WTA a avut cea mai bună clasare din carieră în noiembrie anul trecut (locul 62) și va fi în permieră adversara Simonei Halep.

Kateryna Kozlova, adversara Simonei Halep din turul 3 de la Indian Wells 2019, este născută pe 20 februarie 1994, în Nikolayev, Ucraina, dar locuiește la Moscova (Rusia). Sportiva în vârst de 25 de ani ocupă locul 114 în clasamentul WTA, iar până în prezent a câștigat 1.125.809 de dolari în cariera de jucătoare profesionistă de tenis.

Tags: