Sporturi

Simona Halep, anunţ răspicat: „Vreau să fiu port-drapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo!” EXCLUSIV

02.07.2019 | 00:56
Simona Halep anunt raspicat Vreau sa fiu portdrapelul Romaniei la Jocurile Olimpice de la Tokyo EXCLUSIV
Simona Halep visează să devină portdrapelul României la JO de la Tokyo *foto: sportpictures.eu

Simona Halep a debutat luni pe tabloul principal de la Wimbledon, acolo unde a întâlnit-o pe bielorusa Aliaksandra Sasnovich, scor 6-4, 7-5. A fost o victorie cu destul de multe emoții pentru Halep, care a suferit o mică accidentare pe finalul primului set, pentru ca apoi, în al doilea set, să câștige cinci game-uri la rând și să întoarcă scorul de la 2-5 la 7-5. La finalul partidei, Halep a acordat un scurt interviu reporterului FANATIK aflat la cel mai prestigios turneu de grand slam din tenisul mondial. Ocazie cu care a vorbit și de o chestiune mai sensibilă, cum ar fi onoarea de a primi portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Simona Halep a vorbit despre dorința de a fi portdrapel la Tokyo 2020

Într-un interviu acordat pentru site-ul nostru, Simona Halepa vorbit și despre posibilitatea să ajungă portdrapel al României la Jocurile Olimpice de anul viitor, care se vor desfășura la Tokyo. Halep s-a arătat onorată de această posibilitate. „Eu mi-aș dori tare mult să fiu portdrapelul, enorm chiar. Sper să se îndeplinească de data aceasta. Am și întrebat deja dacă se poate”, a spus Halep.

Întrebată de posibilitatea de a împărți această onoare cu Ianis Hagi, după calificarea României U21 la JO, Simona Halep a spus: „Nu știu dacă pot fi două persoane. Îi felicit pe băieți pentru victoriile avute. Nu am avut șansa să-i văd, doar am auzit. Sunt băieți de mare talent și ne vom vedea la Tokyo”, ne-a mai povestit Halep.

Simona Halep visează să devină portdrapelul României la JO de la Tokyo *foto: sportpictures.eu
Simona Halep visează să devină portdrapelul României la JO de la Tokyo *foto: WTA Tennis

Simona Halep ar fi vrut să fie portdrapel și la Olimpiada de la Rio

Simona Halep a ratat participarea la JO de la Rio de Janeiro. Înainte însă de deplasarea la competiția din Brazilia, jucătoarea de tenis a avut o replică ce a fost interpretată ca fiind dură la adresa Cătălinei Ponor, cea care a fost portdrapelul României la Rio: “Şi eu mă gândeam că voi fi eu sau Cristina Neagu. Cred că Neagu merita, din punctul meu de vedere, dar decizia a fost luată. O felicit şi pe Cătălina Ponor, pentru că este o mare onoare să fii portdrapel la Rio”, declara Halep, în 2016.