Cele mai citite

Halep: “Nu era corect faţă de celelalte fete ca eu să joc la Cluj”

Simona Halep a susţinut o conferinţă de presă la Cluj, înaintea confruntării din FedCup, contra Canadei. A explicat de ce nu va juca şi cât va mai lipsi.
Autor: Gabriel Esanu | 07.02.2018 | 12:40
Halep:

Simona a explicat că abia în weekend va primi veşti importante legate de situaţia sa medicală şi că abia apoi va decide dacă va participa săptămâna viitoare la Doha: “Îmi pare foarte rău că nu pot să joc, piciorul meu nu este vindecat. Trebuie să stau trei zile cu un bandaj. Abia sâmbătă voi afla mai multe. Nu este potrivit să intru eu neantrenată, nu ar fi corect faţă de celelalte jucătoare. Este sunt în formă, sănătoase. Momentan există posibilitatea să nu joc la Doha, vom vedea ce vor spune medicii”, a explicat Simona Halep.

Locul 2 WTA, Simona este convinsă că România va învinge Canada, chiar şi fără ajutorul ei: “Din păcate am pierdut ambele meciuri jucate aici, la Cluj, dar acum sunt convins că vom câştiga. Colegele mele sunt în formă. Am jucat un meci intens cu Irina la Shenzen, a fost la limită. Le-am văzut pe Irina şi pe Ana Bogdan şi a fost un antrenament super. Le simt gata să joace. Îmi place Clujul, sunt a treia oară aici. Nu am avut ocazia să vizitez prea mult până acum, dar săptămâna asta o voi face sigur. Am auzit că sunt mulţi fani care vin la meciuri, voi fi deschisă cu ei şi încerc să mulţumesc pe toată lumea. Îmi place şi mie să simt că îmi sunt alături, căldura lor. Ei trebuie să susţină echipa”, a mai spus Halep. 

Halep a mai anunţat că negocierile pentru un nou sponsor tehnic sunt în toi: “Momentan nu am nimic nou legat de noul sponsor, dar în weekend cred că voi putea spune mai multe lucruri. M-am descurcat super bine la AO, în finală mi-a fost un pic rău de la căldură. Am fost aproape, sper să mai trăiesc asemenea momente. Mă gândesc la acea finală, încerc să analizez ce n-am făcut bine. Dar 90 la sută a fost fizic. Nu am mai putut”.

România va juca în acest weekend, la Cluj, împotriva Canadei, pentru calificarea în World Group Play-off. Lotul condus de Florin Segărceanu este compus din Irina Begu, Sorana Cârstea, Ana Bogdan şi Raluca Olaru.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!