Sporturi

Simona Halep, despre turneul Rogers Cup. Ce planuri are românca “Nu mă stresez și nu intru în panică!”

Autori: Ionut Neamţu, Iuliana Spirache | 05.08.2019 | 08:41
Simona Halep la Wimbledon. Ce spune despre turneul Rogers Cup. Sursă foto: hepta.ro

Simona Halep a ajuns la Toronto, acolo unde se pregătește de turneul Rogers Cup. Sportiva din România vine după o scurtă vacanță și susține că încă nu este la un nivel ridicat din punct de vedere sportiv. Simo a comentat și în legătură cu momentul în care a reușit să câștige turneul de la Wimbledon și tăririle avute după.

Ce spune Simona Halep despre turneul Rogers Cup și câștigarea Wimbledonului

“A fost o săptămână frumoasă, plină de evenimente. Au făcut plăcute și m-am bucurat de ele. După aceea, am fost în vacanță, ceea ce mi-a prins foarte bine. M-am odihnit, m-am relaxat și m-am reîncărcat. Au fost peste două săptămâni în care nu am pus mâna pe rachetă. Am vrut să mă rup de tot ce a fost înainte. Acum, o iau de la capăt pentru că urmează o perioadă importantă. Toate sunt la fel, nu s-a schimbat nimic special. Este o împlinire și mai mare, câștigând Wimbledon, cel mai frumos și cel mai tare turneu din tenis. Munca va continua și îmi voi face la fel programul. Impactul a fost mult mai mare decât la Roland Garros. Oamenii au avut trăiri frumoase și s-au bucurat pentru mine”, a spus Simona Halep, conform digisport.ro.

“Senzațiile sunt ciudate, pentru că nu m-am antrenat în ultima vreme. Pot spune că ritmul nu este încă acolo. Dar mă simt bine pe teren, mă simt cu poftă de joc. Dar va fi greu prima săptămână să îmi găsesc ritmul”, a adăugat Halep.

Simona Halep în timpul unui meci jucat la Wimbledon. Sursă foto: hepta.ro
Simona Halep în timpul unui meci jucat la Wimbledon. Sursă foto: hepta.ro

Simona a vorbit și despre posibilul duel cu Mladenovic și a anunțat cu cine joacă la dublu

“Un meci dificl, ținând cont că este primul după sezonul de iarbă. Nu vreau să mă gândesc la ce joacă ea, ci la ceea ce voi face eu pe teren. Vreau să îmi revin și să simt forma maximă atunci când intru pe teren. Vor fi câteva zile grele, poate chiar și o săptămână. Turneul va fi dificil, dar nu mă stresez și nici nu intru în panică”, a spus Simona pentru sursa citată mai sus.

Simona Halep va juca și la dublu, acolo unde va face pereche cu Leylah Annie Fernandez, o sportivă din Canada în vârstă de 16 ani și a explicat cum a ajuns să participle cu ea la Rogers Cup. “Am întrebat directorul de turneu dacă are pe cineva la dublu. Eu nu am găsit. Am întrebat câteva românce, dar au fost deja cu alte jucătoare. Așa mi-a fost recomandată această tinerică. Sper să jucăm bine și să câștigăm câteva meciuri. Mă bucur că joc cu ea, pentru că este micuță și are nevoie de experiență”, a mai spus Simona Halep.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!