Simona Halep

Simona Halep, detalii despre cum va aborda partida cu Venus Williams! „Nu am de gând să fac așa ceva”

25.03.2019 | 08:46
Simona Halep detalii despre cum va aborda partida cu Venus Williams Nu am de gand sa fac asa ceva

Simona Halep a oferit câteva detalii despre cum va aborda partida cu Venus Williams! Fostul lider mondial a venit la conferința de presă susținută după jocul cu Polona Hercog și a afișat o atitudine relaxată. Zâmbitoare după două ore și 45 de minute de joc, Halep a recunoscut că următorul adversar este unul puternic, dar spune că a învățat cum să o învingă pe americancă.

Simona Halep, detalii despre cum va aborda partida cu Venus Williams!

Cu toate acestea, Halep a anunțat că își va lua toate măsurile de precauție în fața adversarei. Deși a executat-o fără drept de apel la Australian Open, în turul 3, pe Venus Williams, românca vrea să joace la fel de atent și să nu-i permită americancei să intre în joc. Sora cea mare a Serenei a reușit să o învingă și ea în trecut pe Halep de 3 ori. De altfel, scorul la general între cele două sportive este egal, 3-3, dar cu un ușor avantaj pentru Halep dat de faptul că aceasta s-a impus în ultimele partide.

“Intotdeauna este dificil impotriva lui Venus. Nu am de gand sa spun ca va fi usor deoarece am castigat ultimele meciuri împotriva ei. Voi fi motivata. Voi fi gata de joc, sper ca voi fi la suta la suta. De ce nu, cred ca am o sansa sa castig, dar va trebui sa raman concentrata”, a spus Simona Halep la conferinta de presa. Românca se va duela cu Venus Williams în optimile turneului de la Miami.

Simona Halep, detalii despre cum va aborda partida cu Venus Williams! Halep
Simona Halep ar putea ajunge din nou prima în clasamentul mondial

Halep, pe val în fața adversarei

Utima oară când Simona Halep a pierdut cu Venus Williams se întâmpla tocmai în 2013. De atunci, românca a început să urce în clasamentul WTA, totul culminând cu poziția de lider mondial. Americanca a coborât între timp până pe locul 43 în circuitul WTA, dar are un palmares de invidiat. În 2002, Venus Williams devenea și ea cea mai bună jucătoare de tenis a lumii.

Mai mult de atât, Venus Williams are avantaj clar la capitolul turnee de Mare Șlem. Americanca a reușit să-și adjudece de 5 ori trofeul de la Wimbledon și de două ori pe cel de la US Open. În plus de asta, Venus a câștigat toate cele 4 competiții de Grand Slam în proba de dublu.

  • 3 este poziția pe care o ocupă Simona Halep în clasamentul WTA