Sport

Simona Halep, detalii despre despărțirea de Darren Cahill: ”Relația profesională s-a uzat”

În urmă cu o săptămână Simona Halep a surprins pe toată lumea când a anunțat despărțirea de Darren Cahill, dar acum a detaliat decizia luată.
28.09.2021 | 13:32
Simona Halep detalii despre despartirea de Darren Cahill Relatia profesionala sa uzat
ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce și-a unit destinele cu Toni Iuruc, fostul lider mondial a dezvăluit încetarea colaborării cu antrenorul australian, alături de care a înregistrat cele mai mari succese.

Între timp, campioana noastră a decis să-l coopteze în staff pe Adrian Marcu, omul de care se leagă primele sale rezultate importante din carieră.

ADVERTISEMENT

De ce s-a despărțit Simona Halep de Darren Cahill

Despărțirea dintre Simona Halep și Darren Cahill a venit într-un moment în care nimeni se aștepta, iar faptul că sportiva nu a oferit nicio explicație pentru această decizie a lăsat loc de multe interpretări.

La o săptămână după ce a făcut anunțul, constănțeanca a detaliat motivele pentru care a pus punct acestei colaborări: ”Au fost 6 ani deosebiţi, un om extraordinar, doar relaţia profesională s-a întrerupt. Anul a fost greu, cu pandemia, nu a ajuns acasă deloc 9 luni de zile.

ADVERTISEMENT

Acum trebuie să stea pentru off-seson şi era foarte greu. Cred că s-a uzat un pic relaţia profesională şi am hotărât de comun acord să ne oprim”, a declarat Halep în ziua în care a împlinit 30 de ani, conform Telekom Sport.

De ce nu a venit australianul la nuntă

S-a vehiculat faptul că salariul de 1.000.000 de euro pe care îl avea Cahill ar putea fi un motiv al întreruperii colaborării, la fel cum s-a vorbit despre o relație rece între antrenorul australian și soțul Simonei Halep, Toni Iuruc.

ADVERTISEMENT

”Dar nu s-a sfârşit relaţia, mi-a părut rău, am avut un gol în stomac, bineînţeles. Şi el la fel. Dar suntem prieteni foarte buni şi mă bucur foarte mult că am reuşit să câştig cu adevărat un prieten şi ne înţelegem foarte bine.

Nu a venit la nuntă pentru că soţia nu putea să părăsească Australia şi a hotărât că, dacă pandemia se va duce la anul, îi aştept cu mare drag”, a încheiat Simona Halep acest subiect.

ADVERTISEMENT

Halep a ajuns pe locul 15 WTA

Miile de mesaje cu urări de ”La mulți ani” au atins-o la inimă pe Simona Halep, ea răspunzându-le tuturor printr-o postare pe contul de Facebook cu puțin timp înainte de încheierea zilei de luni, 27 septembrie, când a împlinit 30 de ani.

Chiar în ziua în care a schimbat prefixul, campioana noastră a aflat că  a mai coborât o poziție în clasamentul WTA și a ajuns pe locul 15. Din nefericire, românca are destul de multe puncte de apărat în acest final de an și este posibil ca această coborâre să se accentueze.

Anul 2021 a fost marcat de numeroase accidentări pentru Simona Halep, ea dezvăluind că la un moment dat a crezut că  nu va mai putea juca tenis. A trecut peste toate problemele medicale și nu se gândește încă la retragere.

ADVERTISEMENT