Simona Halep

Simona Halep, detronată de Petra Kvitova, cea mai bună prietenă a româncei din WTA!

22.01.2019 | 12:49
Simona Halep detronata de Petra Kvitova cea mai buna prietena a romancei din WTA

Simona Halep a pierdut locul 1 în clasamentul WTA, fiind detronată de Petra Kvitova, cea mai bună prietenă a ei din circuitul WTA! E un fel de ironie a sorţii pentru constănţeancă, mai ales că ea şi sportiva din Cehia obişnuiesc să se antreneze împreună destul de des.

S-a întâmplat de câteva ori în ultimele luni ultimele dăţi fiind înainte de turneul de la Wuhan, iar ultima oară a fost chiar înainte de începerea sezonului 2019, turneul de la Sydney (Australia), pe care, de altfel, l-a şi câştigat cehoaica.

Simona Halep şi Petra Kvitova, cele mai bune prietene din WTA! Ce spunea cehoaica despre româncă

“Suntem în circuit de câţiva ani buni, ne ştim de pe teren, puţin şi din afara lui. Cred că atunci când nu jucăm tenis putem fi şi prietene”, spunea Kvitova despre Halep. Legătura dintre cele două s-a strâns şi mai mult după ce sportiva din Cehia i-a dat mai multe mesaje Simonei după meciurile importante pierdute de aceasta.

“Câteodata simt ceea ce simt şi alţi oameni. Am simţit şi eu ce a simţit şi ea când a pierdut finala, tot timpul am crezut că trebuie să fie foarte tristă şi dezamăgită, mai ales că munceşte foarte mult întotdeauna. A fost foarte aproape la Australian Open şi a pierdut. Mi-a părut rău, aşa că i-am scris. Şi aşa am început să ne scriem”, povestea Kivotva despre relaţia ei de prietenie cu Simona.

“Cel mai mult m-a impresionat Petra Kvitova şi vreau să-i mulţumesc. Mi-a scris că va veni şi trofeul, să muncesc în continuare. Acum mi-a scris iarăşi un mesaj frumos”, spunea Simona după finala câştigată în 2018 la Roland Garros, pentru ca apoi, întrebată cine este cea mai bună prietenă din WTA, să o nominalizeze pe cehoaică: “Pot spune că Kvitova este noua mea prietenă din circuit. E o jucătoare foarte bună”.