Sporturi

Simona Halep, dezamăgită de condiţiile de la Stuttgart! “Nu e zgură adevărată”

Autor: Irina Aldea | 24.04.2018 | 21:40
Simona Halep, dezamăgită de condiţiile de la Stuttgart!
Simona Halep, declaraţie îngrijorătoare! "E un fel de hard cu praf"

Simona Halep (1 WTA) va debuta miercuri în turneul Premier de la Stuttgart, dar înainte de start, jucătoarea noastră a făcut o declaraţie îngrijorătoare.

Simona Halep se plânge de zgura din Porsche Arena înainte de duelul cu Magdalena Rybarikova. “E foarte rapidă, aluneci mult. E un fel de hard cu praf, nu ştiu. Nu e zgură adevarată, e greu să te adaptezi. Cele care lovesc foarte tare mingea sunt avantajate aici. Dacă schimbi ritmul, e mai bine, aşa că încerc să mă adaptez. Niciodată nu am jucat cel mai bun tenis al meu la acest turneu”, a spus Simona.

Halep, care vine două victorii în confruntarea cu Elveția din Fed, se așteaptă la un meci dificil contra slovacei. “E o jucătoare dificilă, nu dă ritm, vine la fileu. Sper să mă pot adapta şi să îmi fac jocul, deşi nu e uşor contra ei. Nu spun că sunt favorită la acest turneu, dar am şansa mea”, a mai spus Halep.

Simona Halep, misiune dificilă la Stuttgart

Simona Halep și Magdalena Rybarikova s-au întâlnit de cinci ori până acum, românca fiind în avantaj în raportul meciurilor directe, 3-2. Ultima confruntare a avut loc la Beijing, în 2017, când Rybarikova s-a retras când Halep conducea cu 6-1, 2-1. Simona Halep vs. Magdalena Rybarikova, miercuri, în jurul orei 21:00, ora României, după meciul dintre Kvitova şi Kerber, pe terenul central din Stuttgart.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!