Sporturi

Simona Halep, dezamăgită de propria atitudine: “Nu am fost profesionistă astăzi!”

07.07.2018 | 19:44
Simona Halep dezamagita de propria atitudine Nu am fost profesionista astazi

Simona Halep, dezamăgită de propria atitudine din meciul cu Su-Wei Hsieh. Eliminarea din turul 3 la Wimbledon 2018 nu i-a căzut deloc bine liderului mondial. În special pentru că românca nu a avut atitudinea potrivită pe parcursul partidei maraton, care a durat aproape două ore și jumătate. Halep pune problemele sale și pe seama oboselii acumulate în prima parte a sezonului.

“Sunt foarte obosită. Primele șase luni ale acestui sezon au fost foarte intense pentru mine și nu mai am putere. Am mare nevoie de o vacanță. Referitor la meci, adversara mea a meritat victoria din toate punctele de vedere. În ceea ce mă privește, nu am fost profesionistă astăzi. Am avut o atitudine negativă, iar asta m-a costat”, a declarat Simona Halep la conferința de presă de după eșecul cu Su-Wei Hsieh.

Hsieh spune cum a eliminat-o pe Halep la Wimbledon. Simona Halep, dezamăgită de propria atitudine
Su-Wei Hsieh a făcut meciul vieții în fața Simonei Halep și merge în optimile de finală la Wimbledon 2018.

Simona Halep, dezamăgită de propria atitudine. Va rămâne pe primul loc WTA și după Wimbledon 2018

Simona Halep a devenit cea de-a noua jucătoare din top 10 WTA care părăsește turneul încă din prima săptămâna, înainte de faza optimilor de finală. Karolina Pliskova, locul 7, devine cea mai bine clasată jucătoare rămasă în concurs. Totuși, Serena Williams, cea care a primit statutul de favorită numărul 25, rămâne favorită principală la câștigarea trofeului, urmată de nemțoaica Angelique Kerber.

Chiar dacă a fost eliminată foarte repede, în turul 3, și nu își apără punctele obținute în 2017, când a mers în sferturi, Simona Halep rămâne pe primul loc WTA și după acest turneu de Grand Slam. Asta pentru că nici rivalele ei nu au impresionat la acest turneu. Su-Wei Hsieh, cea care a eliminat-o pe Simona Halep, a spus că datorează această victorie și publicului londonez, care a susținut-o pe întreg parcursul partidei dramatice de sâmbătă, de pe Terenul 1.