Sporturi

Simona Halep dezvăluie cheia victoriei cu Jennifer Brady: „A trebuit să o plimb pe tot terenul, să fiu mai agresivă. Am și servit destul de bine!”

21.01.2020 | 16:08
Simona Halep dezvăluie cheia victoriei cu Jennifer Brady: „A trebuit să o plimb pe tot terenul, să fiu mai agresivă. Am și servit destul de bine!”
Simona Halep a obținut calificarea în turul doi la AO 2020. Sursă Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Simona Halep a obținut calificarea în turul doi de la Australian Open, după 7-6 (5), 6-1 cu Jennifer Brady. La finele meciului de la Melbourne, sportiva din România a declarat că agresivitatea cu care a jucat în setul secund i-a adus victoria, iar forma sa fizică oferă speranțe pentru o campanie lungă la Melbourne.

Cheia victoriei cu Jennifer Brady

Simona Halep declară că agresivitatea cu care a jucat în setul secund și faptul că a reușit să o țină pe Jennifer Brady în spatele terenului au contat decisiv pentru obținerea victoriei. De asemenea, sportiva că unul dintre cele mai importante aspecte de după meciul de la Melbourne este forma fizică, care i-a creat probleme în trecut, dar în debutul acestui sezon este la cote înalte.

Știam că Jennifer Brady va fi foarte motivată. Am mai jucat acum câteva luni (n.r. la Toronto, victorie Simona Halep în trei seturi). Știam că are un forehand foarte puternic și o lovitură de backhand solidă, așa că a trebuit să o împing în spatele terenului cât de mult posibil, să o plimb pe tot terenul.

ADVERTISEMENT

Am și servit destul de bine astăzi. După acel prim set dificil, în al doilea act am știut că trebuie să fiu mai agresivă, să închid punctele.

M-am simțit foarte bine pe teren. Nu am simțit că obosesc, este un semn foarte bun. M-am recuperat după Adelaide, acolo m-am simțit destul de ciudat. Sunt mulțumită pentru cum am jucat și cum m-am mișcat în teren. Este foarte important jocul de picioare pe o astfel de suprafață”, a declarat Simona Halep la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Avantajul dinaintea meciului cu Harriet Dart

Britanica Harriet Dart (173 WTA) este adversara Simonei Halep în turul secund de la Melbourne. Sportiva din România declară că este un avantaj pentru ea că Dart nu s-a impus niciodată în fața unei jucătoarea de top, dar va rămâne concentrată doar pe propriul joc.

Ca un jucător de top este un avantaj, dar se poate transforma într-un dezavantaj pentru că toată lumea vrea să te bată.

ADVERTISEMENT

Dar dacă te gândești la astfel de lucruri, nu te mai poți concentra la jocul tău. Voi juca cum vreau împotriva ei și vom vedea care va fi rezultatul”, susține Halep.

Simona a vorbit și despre accidentarea de la încheietura mâinii drepte, suferită în primul set al meciului cu Brady: „Încă mă doare, dar nu este nimic periculos în acest moment. Voi vedea mâine dimineață cum mă simt”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri