Simona Halep

Simona Halep, dezvăluiri amuzante la Indian Wells! Alături de cine ar vrea să joace într-un film. VIDEO

12.03.2019 | 17:14
Simona Halep dezvaluiri amuzante la Indian Wells Alaturi de cine ar vrea sa joace intrun film VIDEO

Jucătoarea de tenis Simona Halep a făcut câteva dezvăluiri amuzante la Indian Wells, turneu din categoria Premier Mandatory dotat cu premii în valoare totală de peste nouă milioane de dolari. Fostul lider mondial va juca marți seară cu cehoiaca Marketa Vondrousova, locul 61 WTA, în optimile de finală ale competiției din California, pe care a câștigat-o în 2015 și la care anul trecut a ajuns până în semifinale.

Simona Halep, dezvăluiri amuzante la Indian Wells: ”Îmi place muzica lui Pharrell Williams”

În timp ce se afla într-o mașinuță de golf care o ducea la unul dintre antrenamente de la Indian Wells, Simona Halep a făcut câteva dezvăluiri amuzante într-un scurt interviu pentru Tennis Channel. Întrebată cu cine ar vrea să joace într-un film, ce muzică îi place să asculte și care este cel mai mare avantaj de a fi în circuitul WTA, românca a avut răspunsuri haioase care au înveselit atmosfera.

În drum spre ședința foto de la începutul turneului, Simona Halep s-a confesat celor de la Tennis Channel recunoscând că actriţa ei preferată este Julia Roberts, că îi plac cântecele vesele ale lui Pharrell Williams, iar cel mai bun lucru în circuit este că îşi face cunoştinţe multe.Sursă ? https://youtu.be/MroyaO2jJMQ#SimonaHalep #CHAMPION #BNPPO2019 #LosHalepeños

Gepostet von Simona Halep FanSpace am Dienstag, 12. März 2019

”Mi-aș dori să joc într-un film cu Julia Roberts. Îmi place să ascult cântecele lui Pharrell Williams, deoarece acestea sunt mereu vesele. Cel mai bun lucru din circuit este că își face cunoștințe multe”, au fost răspunsurile Simonei Halep. Constănțeanca a devenit principala favorită la câștigarea turneului de la Indian Wells, după ce Serena Williams a abandonat în meciul din turul trei cu Garbine Muguruza.

Simona Halep sărbătorind victoria din meciul cu Kateryna Kozlova de la Indian Wells
Simona Halep sărbătorind victoria din meciul cu Kateryna Kozlova de la Indian Wells

Simona Halep: ”Oamenii fac România mai bună”

Într-o conferinţă de presă susţinută la Indian Wells, Simona Halep a declarat că nu se gândeşte să părăsească vreodată România: ”România pentru totdeauna! Nici măcar nu mă pot gândi că aș putea părăsi țara. M-am născut acolo, iar asta este ceva pozitiv pentru mine. Am succes în tenis fără să avem un sistem în spate, iar asta mă face să mă simt și mai puternică. În plus, atmosfera din țară e specială”.

”Simt că aparțin acelui loc și întotdeauna mă întorc cu plăcere în România. De fiecare dată când simt nevoia să-mi încarc bateriile mă întorc în România. Am familia, am rudele și prietenii. Oamenii fac România mai bună!”, a spus Simona Halep în încheiere. Constănțeanca este singura jucătoare care o mai poate detrona în această săptămână pe Naomi Osaka de pe locul 1 WTA. Halep are nevoie să câștige turneul, dar și ca nipona să nu prindă finala.