Simona Halep

Simona Halep, dezvăluiri despre noaptea de Revelion! ”Am sărbătorit până la 5 dimineața”

13.01.2019 | 09:35
Simona Halep dezvaluiri despre noaptea de Revelion Am sarbatorit pana la 5 dimineata
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep a dezvăluit că în noaptea de Revelion a petrecut până la 5 dimineața alături de prieteni. Liderul clasamentului WTA se pregătește pentru debutul la Australian Open 2019, acolo unde unde o va întâlni pe Kaia Kanepi din Estonia, cea care a eliminat-o în primul tur la US Open 2018.

După mai mulți ani în care a sărbătorit trecerea dintre ani în țări străine, Simona Halep a ales să petreacă de această dată noaptea de Revelion în România. Ea a participat la o petrecere în clubul Fratelli din București, alături de familie și de foștii fotbaliști Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea și Ionuț Lupescu.

ADVERTISEMENT
Simona Halrep în timpul unui antrenament înainte de Australian Open 2019
Simona Halrep în timpul unui antrenament înainte de Australian Open 2019

Simona Halep, dezvăluiri despre noaptea de Revelion: ”A fost pentru prima dată în viaţa mea”

”Am sărbătorit până la 5 dimineaţa pentru prima dată în viaţa mea. În vacanţă am petrecut mult timp în oraş, iar asta nu se întâmplă foarte des. Am dus o viaţă normală şi m-am bucurat foarte mult pentru asta. Am întâlnit oameni noi, am stat cu prietenii”, a dezvăluit Simona Halep despre petrecerea din noaptea de Revelion.

În interviul acordat CNN, liderul WTA a declarat că nu are așteptări de la primul Grand Slam mal anului: ”În pregătiri a fost puţin mai dificil. Acum nu am aşteptări, vin la Australian Open diferit faţă de anul precedent. Sunt însă motivată să dau ce am mai bun de fiecare dată când intru pe teren şi cred că am o şansă să fac un rezultat bun, dar vom vedea”.

ADVERTISEMENT

În încheiere, Halep a vorbit despre relația cu fanii și despre familia sa: ”Nu este chiar confortabil sau chiar uşor, dar este cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla. Încerc să mă conformez, accept celebritatea şi mă bucur de ea. Mama mea este mai timidă, aşa cum sunt şi eu. Tătăl meu este diferit, aşa că se completează unul cu celălalt. Semăn mai mult cu mama mea când vine vorba de caracter”.