Simona Halep

Simona Halep, dezvăluiri inedite din afara terenului! ”Nu sunt atât de impulsivă și nervoasă în viața de zi cu zi”

03.02.2019 | 12:50
Simona Halep dezvaluiri inedite din afara terenului Nu sunt atat de impulsiva si nervoasa in viata de zi cu zi
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep a făcut câteva dezvăluiri inedite din afara terenului în cadrul unei conferințe de presă susținute la Brașov. Fostul lider al clasamentului WTA a mărturisit că în viața privată nu este la fel de impulsivă și nervoasă așa cum este câteodată pe teren.

”Nu prea sunt atât de impulsivă și nervoasă în viața de zi cu zi. În teren sunt puțin altfel. Lupt mult mai mult și nu cedez. În viața personală sunt mult mai normală și mult mai moale. Am aceleași principii și pe teren și în afara lui. Visul meu e să termin cu bine un meci, să câștig, pentru că sunt o fire foarte competitivă și să fiu fair-play”, a declarat cea mai bună jucătoare de tenis din România.

ADVERTISEMENT
Simona Halep și MIhaela Buzărnescu s-au antrenat împreună înaintea meciului de Fed Cup dintre Cehia și România
Simona Halep și MIhaela Buzărnescu s-au antrenat împreună înaintea meciului de Fed Cup dintre Cehia și România

Simona Halep, dezvăluiri inedite din afara terenului: ”Am făcut două sacrificii foarte mari”

”Nu cred că poți să faci nimic important în viața fără sacrificii. Fără ele nu poți să ajungi la cel mai înalt nivel. Am făcut multe sacrificii în viață, dar două dintre ele au fost foarte mari și probabil datorită lor am reușit să ajung unde sunt acum”, au fost dezvăluirile Simonei Halep despre viața din afara terenului de tenis.

Fostul lider al clasamentului WTA a mai spus că nu își privește adversarul ca pe un dușman: ”Îmi place să privesc adversarul ca pe un prieten. Poate e mult spus prieten, ca un amic, un coleg. Nu neapărat ca pe cineva cu care trebuie să lupt, ci ca pe cineva care ar putea să mă ajute pe mine să fiu mai bun”.

ADVERTISEMENT

Simona Halep va fi liderul echipei României de Fed Cup la întâlnirea cu Cehia, din primul tur al Grupei Mondiale. Întâlnirea cu deținătoarea trofeului va avea loc la Ostrava în perioada 9-10 februarie. La sfârșitul lunii ianuarie, ea a împlinit cinci ani de când se află neîntrerupt în Top 10 WTA și are mari șanse de a ajunge pe poziția secundă în clasament.