Simona Halep

Simona Halep, dezvăluiri neaşteptate despre victoria de la Wimbledon 2019! “Asta M-A RĂNIT!”

15.07.2019 | 11:41
Simona Halep dezvaluiri neasteptate despre victoria de la Wimbledon 2019 Asta  MA RANIT

Simona Halep a vorbit pentru WTA despre victoria de la Wimbledon 2019. Sportiva din Constanţa a dezvăluit care a fost momentul care a motivat-o perfect pentru a câştiga turneul de pe iarba londoneză, nominalizând eliminarea prematură de la Roland Garros!

Simona Halep a explicat victoria de la Wimbledon 2019: “Am fost nervoasă rău pe mine!”

“Asta m-a rănit, pentru că am greşit atunci şi nu am jucat ce trebuia împotriva ei (n.r. Amanda Anisimova, americanca de 17 ani care a eliminat-o în sfeturi la Paris). N-am gândit prea mult în timpul meciului şi asta m-a costat. Am fost nervoasă rău pe mine după meciul ăla”, a spus Halep pentru wtatennis.com.

Halep a explicat că atunci a realizat că are nevoie de o mentalitate mai pozitivă pentru a trece peste momentele dificile şi afirmă că a schimbat exact acest lucru înainte de turneul de la Wimbledon. Constănţeanca de 27 de ani afimă că acum e capabilă “de lucruri măreţe”.

“La Wimbledon am avut parte de multe momente dificile!”

“După meciul acela, mi-am spus, OK, acum e timpul să mă întorc la muncă şi să realizez ce trebuie să fac pe teren. Şi exact asta am făcut. Am lucrat din greu şi m-am pregătit pentru momentele dificile, iar la Wimbledon am avut parte de multe momente de genul ăsta. Mi-am demonstrat că sunt capabilă să fac lucruri mari dacă am mentalitate pozitivă şi îmi dau seama exact ce trebuie să fac”, a fost declaraţia Simonei.

Simona Halep a câştigat în premieră turneul de la Wimbledon, fiind primul sportiv din România care a reuşit această performanţă. Pe tot parcursul competiţiei, Halep a pierdut doar un singur set, în meciul din turul 2 contra compartioatei Mihaela Buzărnescu. Simona a învins-o clar în finală pe Serena Willliams, 6-2, 6-2.