Fanatik Show

SIMONA HALEP. VIDEO / Dezvăluirile lui Ilie Năstase la FANATIK SHOW: “Va ajunge numărul unu mondial. Un singur lucru trebuie să schimbe”

SIMON HALEP. Ilie Năstase a vorbit la FANATIK SHOW despre ceea ce ar mai putea îmbunătăţi Simona Halep în jocul ei. "Nasty" este convins că Simona va ajunge pe prima poziţie în clasamentul...
12.12.2014 | 19:39
SIMONA HALEP VIDEO  Dezvaluirile lui Ilie Nastase la FANATIK SHOW Va ajunge numarul unu mondial Un singur lucru trebuie sa schimbe

SIMON HALEP. Ilie Năstase a vorbit la FANATIK SHOW despre ceea ce ar mai putea îmbunătăţi Simona Halep în jocul ei. “Nasty” este convins că Simona va ajunge pe prima poziţie în clasamentul mondial, dar spune că îi va fi foarte greu să se menţină în fruntea clasamentului WTA mai mult timp.

SIMONA HALEP. “Am văzut-o pe Simona încă de la turnee pe care le organizam la Bucureşti. Nu vedeam la acel moment că va avea această explozie. A fost serioasă, a avut o echipă bună. Joacă foarte mult. Aşa a prins încredere. A cîştigat multe turnee, acum o să fie probleme. Sînt multe care vor să o bată acum, pentru că este pe locul 2. Nu văd să semene cu cineva, poate Chris Evert, dar s-a schimbat jocul. Trebuie să-şi vadă de treabă, ea ştie dacă a schimbat antrenorul. Dar ce poate să o mai înveţe pe ea terenul . Numărul 1 poate să ajungă, depinde de retragerea Serenei, de Ivanovici, Şarapova, de Bouchard. Ăla cu care mă antrenam eu, mă detesta. Îl băteam mereu. Deci nici la antrenamente nu poţi să faci aşa ceva. Nu se pune problema că trebuia să o lase să cîştige. Jucătorii nu fac aşa ceva, nici la antrenament. M-a deranjat că a spus că nu poţi să o baţi niciodată pe serena. Şi iată că a bătut-o. Reverul în lungul liniei şi mişcarea în teren, are intuiţie, astea sînt calităţile Simonei. Al doilea serviciu ar trebui îmbunătăţit, poate singurul lucru care trebuie schimbat. Să încerce să joace mai mult cu primul serviciu. În plus, cred că ar trebui să mai joace din cînd în cînd la dublu sau dublu mixt. Ar fi un antrenament bun”,  a declarat Ilie Năstase la FANATIK SHOW.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!