Simona Halep

Simona Halep, dialog inedit cu jurnaliștii la Adelaide. Le-a răspuns din balconul hotelului. Video

18.01.2021 | 17:04
Simona Halep dialog inedit cu jurnalistii la Adelaide Lea raspuns din balconul hotelului Video
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep a avut un dialog inedit cu doi jurnaliști la Adelaide, orașul unde este carantinată înain te de Australian Open, și le-a răspuns acestora din balconul hotelului.

Antrenorul Darren Cahill a intrat în carantină alături de campioana noastră și anunță că sportiva are parte de condiții excelente.

ADVERTISEMENT

Românca și-a finalizat calendarul pentru primele patru luni din 2021. Astfel, numărul doi mondial va participa la nu mai puțin de cinci turnee în prima parte a anului, după ce în 2020 a participat doar la șase.

Dialog senzațional la Adelaide între doi jurnaliști și Simona Halep

Aflată în carantină la Adelaide, Simona Halep a avut un dialog senzațional cu doi jurnaliști de radio australieni la Adelaide, acolo unde se află în carantină înaintea primului Grand Slam din 2021. Românca a stat de vorbă de la balconul hotelului cu cei doi, care s-au urcat pe acoperişul postului aflat vizavi de locul în care sunt în carantină unii dintre cei mai buni jucători de tenis din lume.

ADVERTISEMENT

Erin Philips şi Soda au vrut să-şi salute noii lor vecini, aflaţi în hotelul de vizavi, şi au urcat pe acoperiş, ”înarmaţi” cu un megafon. Dintre marii jucători de tenis prezenţi în stabiliment, doar Simona Halep a răspuns apelului celor doi şi a ieşit pe balcon pentru a dialoga cu ei.

”Am vrut să-i întâmpinăm pe noii noştri vecini de cartier. Se întâmplă ca noii noştri vecini să fie şase dintre cei mai buni jucători de tenis din lume. Serena Williams, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Simona Halep, Naomi Osaka şi Dominic Thiem sunt în carantină la un hotel situat chiar peste drum de studiourile noastre.

ADVERTISEMENT

Erin Phillips şi Soda au urcat pe acoperişul studioului nostru pentru a încerca să ne prezentăm. Şi, băiete, am dat de aur din prima zi! Incredibila Simona Halep şi antrenorul ei (n.r. – Darren Cahill) au ieşit pe balconul lor pentru a ne face cu mâna şi a discuta cu Erin&Soda.

Ea a dezvăluit că s-a trezit devreme şi că nu aderanjat-o tot zgomotul pe care îl făceau oamenii noştri. În următoarele două săptămâni, Erin&Soda vor urca pe acoperiş pentru a încerca să-i distreze pe noii vecini”, se arată pe site-ul oficial al postului de radio Mix102.3.

ADVERTISEMENT
Simona Halep dialog jurnaliști Adelaide
Cei doi prezentatori australieni în timpul dialogului cu Simona Halep. Sursă foto: mix1023.com.au

Simona Halep le-a transmis celor doi prezentatori că se plictiseşte puţin şi că se trezeşte în fiecare dimineață la ora 05:00, iar aceştia i-au promis că vor difuza pe postul lor de radio melodiile ei preferate.

ADVERTISEMENT