Sporturi

Simona Halep, direct în baia cu gheață după victoria cu Sasnovich! Imaginea postată imediat după meci: FOTO

01.07.2019 | 18:24
Simona Halep direct in baia cu gheata dupa victoria cu Sasnovich Imaginea postata imediat dupa meci FOTO
ADVERTISEMENT

Simona Halep a învins-o cu 6-4, 7-5 pe Aliaksandra Sasnovich, în turul inaugural de la Wimbledon. Campioana noastră a reușit să câștige cinci game-uri consecutive în setul secund prin care a reușit să închidă meciul. Din păcate, la finalul primului set a alunecat și s-a accidentat la gleznă. 

Simona Halep, direct în baia cu gheață după victoria cu Sasnovich! Ce spune despre accidentare

Campioana noastră a strâns din dinți, a încheiat primul set, a fost bandajată la piciorul stâng și apoi a reușit să tranșeze și meciul. Însă, îngrijorările rămân privind o eventuală accidentare a Simonei. Imediat după meci, românca a mers să facă o baie de gheață, care ajută la recuperare.

ADVERTISEMENT
Simona Halep, direct în baia cu gheață după victoria cu Sasnovich! Imaginea postată imediat după meci FOTO
Simona Halep, direct în baia cu gheață după victoria cu Sasnovich! Imaginea postată imediat după meci FOTO

Imaginea a fost postată pe contul sportivei de Instagram și a devenit rapid virală pe rețelele de socializare, mai ales că imaginile cu Simona Halep într-o baie cu gheață nu sunt atât de dese. Campioana noastră a avut un tonus bun și la primele declarații de după meci a spus că se bucură mult pentru că are o stare pozitivă.

În turul doi, Simona Halep o va întâlni pe Mihaela Buzărnescu, în doar al doilea meci direct. Confruntarea va avea loc miercuri și să sperăm că până atunci Simona Halep va fi 100% recuperată după accidentare:

ADVERTISEMENT

“Trebuie să fac niște verificări, să văd care este starea accidentări. Am alunecat un pic pe teren, nu am putut să controlez și am simțit un pic de durere în spatele genunchiului și la nivelul tălpii. Odată ce voi face un tratament, vom vedea cum evoluează”, a spus Halep după meci.