Sporturi

Simona Halep – Dominika Cibulkova 0-6, 5-7! Înfrângere grea pentru Halep

25.09.2018 | 19:09
Simona Halep  Dominika Cibulkova 06 57 Infrangere grea pentru Halep

S-a terminat vacanța pentru liderul mondial. După mai bine de o lună de pauză, Simona Halep revine în circuitul WTA și va juca marți împotriva slovacei Dominika Cibulkova. Partida va fi transmisă de Digi Sport 2, dar poate fi văzută și online, în format live stream, pe site-ul acestui post TV. Vezi toate detaliile despre meciurile de la WTA Wuhan accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei din China.

UPDATE. 0-6 / 5-7. Cibulkova face break-ul şi câştigă partida!

UPDATE 0-6 5-6 / Cibulkova revine spectaculos în set! Simona va servi pentru a rămâne în meci.


UPDATE 0-6 5-5 / Cibulkova face imediat rebreak-ul şi restabileşte egalitatea în setul secund.


UPDATE 0-6 5-4 / Simona Halep face un nou break şi e foarte aproape de a trimite meciul în set decisiv!


UPDATE 0-6 4-4 / Dominika Cibulkova egalează la 4 în manşa secundă.


UPDATE 0-6 4-3 / Cibulkova se apropie la doar un game de liderul mondial din WTA.


UPDATE 0-6 4-2 / Simona Halep se distanţează în manşa secundă şi este tot mai aproape de a trimite partida în set decisiv.


UPDATE 0-6 3-2 / Simona Halep face break-ul şi preia conducerea pentru prima dată în meci!


UPDATE 0-6 2-2 / Simona Halep îşi face serviciul pentru prima dată în meci.


UPDATE 0-6 1-2 / Simona Halep reuşeşte primul game al meciului, pe serviciul adversarei. Doctorii îşi fac din nou apariţia pe teren pentru ca liderul mondial să primească îngrijiri.


UPDATE 0-6 0-2 / Cibulkova face un nou break, iar deznodământul partidei este deja unul cunoscut.


UPDATE 0-6 0-1 / Cibulkova este în continuare în mare formă, iar Simona nu se poate regăsi.


UPDATE 0-6 / Dominika Cibulkova îşi adjudecă primul set după doar 27 de minute, scor 6-0.


UPDATE / Simona cere intervenţia doctorilor la Wuhan.


UPDATE 0-5 / Slovaca îşi face serviciul la 0, iar Simona pare inexistentă pe arena centrală de la Wuhan.


UPDATE 0-4 / Simona Halep nu se regăseşte, face dublă greşală, iar Cibulkova se apropie tot mai mult de adjudecarea primului set.


UPDATE 0-3 / Simona Halep are un start lent de partidă, iar adversara ei se distanţează la 3 în prima manşă a meciului.


UPDATE 0-2 / Dominika Cibulkova reuşeşte primul break al partidei.


UPDATE 0-1 / Dominika Cibulkova îşi face serviciul în debutul partidei.


UPDATE / Dominika Cibulkova va începe la serviciu partida din turul secund de la Wuhan! Câştigătoarea acestui meci va evolua mâine în optimile de finală contra Dariei Kasatkina.


UPDATE / Katerina Siniakova o elimină pe campioana en-titre, Caroline Garcia, scor 3-6, 7-6, 7-6, după trei ore şi 5 minute! În curând, Simona Halep şi Dominika Cibulkova vor intra pe teren pentru meciul lor din turul secund!


UPDATE / Meciul dintre Siniakova şi Garcia a intrat în set decisiv, ceea ce înseamnă că meciul Simonei Halep cu Dominika Cibulkova va începe după ora 17:45, ora României.


Simona Halep – Dominika Cibulkova live video pe Digi Sport 2

Partida dintre Simona Halep și Dominika Cibulkova, din turul 2 al competiției de categoria Premier 5 de la Wuhan, va fi transmisă în jurul orei 16:00, urmând ca Digi Sport să intre în emisie pe finalul încălzirii celor două jucătoare. Există riscul ca programul TV să fie decalat, în cazul în care partida premergătoare, cea dintre Katerina Siniakova și Caroline Garcia, programată pentru ora 14:30 a României, va dura mai mult de o oră și jumătate.

Live Stream Simona Halep – Dominika Cibulkova. Un alt mod de a vedea meciul la TV Online

Simona Halep revine în circuit după o pauză de aproximativ o lună, dar și după două înfrângeri consecutive: finala de la Cincinnati, cu Kiki Bertens, și turul 1 de la US Open, unde a înfruntat-o pe Kaia Kanepi. Toate informațiile despre turneul de la Wuhan sunt și online și live stream pe FANATIK.RO, care oferă video cu cele mai tari faze de la această confruntare, prin intermediul numeroase clipuri oferite de WTA.

Totul despre Simona Halep – Dominika Cibulkova WTA Wuhan

Liderul mondial nu este sub presiune. Nu are puncte de apărat de anul trecut de la Wuhan, după un eșec la Daria Kasatkina în turul 2 la ediția din 2017. Iar primul loc rămâne fără probleme al Simonei, indiferent de ce se va întâmpla în China. Cibulkova a trecut de Monica Niculescu, ajunsă ca lucky loser, după retragerea Magdalenei Rybarikova, pentru a accede în turul 2 la Wuhan. A fost 6-4, 6-3 pentru slovacă. Cibulkova a mai jucat două meciuri în sezonul asiatic. Victorie la Nao Hibino și eșec cu Naomi Osaka, ambele confruntări la Tokyo.

Simona Halep – Dominika Cibulkova, WTA Wuhan cote și ponturi la pariuri

Simona Halep pornește ca favorită în partida cu Dominika Cibulkova, chiar dacă slovaca are avantaj la meciurile directe, scor 4-2. Ba chiar se poate spune că este un adevărat coșmar pentru Halep, căreia i-a administrat nu mai puțin de trei seturi la zero în cele șase confruntări directe. Ultimul duel a fost în 2016, la Turneul Campioanelor, succes în două seturi pentru Cibulkova. Halep s-a impus ultima dată tot în 2016, în finala de la Madrid. Cotă 1,32 pentru o victorie a Simonei și 3,45 pentru calificarea slovacei. Cotă 1,85 pentru un succes în minimum de seturi al româncei.