Simona Halep

Simona Halep donează pentru victimele incendiilor din Australia! Va da 200 de dolari de fiecare dată când îl va enerva pe Darren Cahill

05.01.2020 | 09:26
Simona Halep doneaza pentru victimele incendiilor din Australia Va da 200 de dolari de fiecare data cand il va enerva pe Darren Cahill
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, s-a alăturat sportivilor care donează bani pentru victimele incendiilor din Australia.

Simona Halep donează pentru victimele incendiilor din Australia: ”Aşa sigur voi strânge mulţi bani”

Mai mulți jucători de tenis au decis să ajute financiar victimele incendiilor devastatoare din Australia, majoritatea acestora luând decizia să participe cu bani în urma așilor pe care îi vor servi la următoarele turnee.

ADVERTISEMENT

În schimb, Simona Halep a decis să folosească o variantă inedită de a dona bani pentru victimele incendiilor din Australia. Ea va da câte 200 de dolari de fiecare dată când îl va enerva pe antrenorul său Darren Cahill.

Halep joacă două turnee în Australia

”Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea: de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Aşa sigur voi strânge mulţi bani”, a scris Halep pe contul de Twitter.

ADVERTISEMENT

Răspunsul australianului nu a întârziat: ”Bine jucat, Simona! Și eu voi da cu tine câte 50 de dolari pentru fiecare ieșire nervoasă. Așa că, pentru prima dată, voi spune ‘Bravo’!. Sufletele noastre sunt alături de pompieri, voluntari, cei de la serviciile de urgență și de toate familiile afectate”.

Campioana noastră va participa la două turnee la Antipozi în startul acestui an. Mai întâi, Halep va juca la săptămâna viitoare la Adelaide, pentru ca apoi să ia startul la primul Grand Slam al anului, Australian Open.

ADVERTISEMENT

Halep a început antrenamentele

Simona Halep a început antrenamentele pentru turneul de la Adelaide, primul la care va participa în 2020. Românca a fost filmată de un jurnalist australian în timp ce se pregătea cu Darren Cahill, care a revenit în staff-ul jucătoarei de tenis de 28 de ani înainte de Turneul Campioanelor de la Shenzhen.

După ce a petrecut trecerea în noul an în România, Simona  Halep a plecat în Australia. Înainte de a părăsi țara, campioana noastră a dezvăluit că are sentimente bune și abia așteaptă să se revadă cu antrenorul Darren Cahill.

ADVERTISEMENT

JO de la Tokyo, principalul obiectiv al româncei

Americanii consideră că principalul obiectiv al Simonei Halep pentru 2020 ar trebui să foe câștigarea unui turneu de Grand Slam pe hard, la Australian Open sau US Open.

Cu toate acestea, românca a dezvăluit că principalul său obiectiv pentru acest an îl reprezintă  Jocurile Olimpice de la Tokyo, acolo unde vrea să fie portdrapelul României și unde vrea să câștige cel puțin o medalie.

ADVERTISEMENT