Sporturi

Simona Halep, după înfrângerea cu Cibulkova: “În mod normal, trebuia să mă retrag”

25.09.2018 | 20:36
Simona Halep dupa infrangerea cu Cibulkova In mod normal trebuia sa ma retrag

Simona Halep a vorbit la conferinţa de presă de după meci despre partida pierdută în compania Dominikăi Cibulkova, scor 0-6, 5-7. Românca susţine că ar fi trebuit să se retragă, dar a vrut să joace şi e încrezătoare pe viitor.

“A fost greu să joc la început, pentru că aveam spatele blocat. În mod normal, trebuia să mă retrag, dar nu am vrut şi nici nu îmi place să fac asta. M-am forţat să joc din ce în ce mai bine. Îmi place să joc. Am venit aici şi am vrut să dau tot ce aveam mai bun, să îmi joc şansa până la capăt. Am fost aproape în setul second. Deci un astfel de meci îmi poate da încredere că nivelul meu de joc este unul bun. Nu sunt dezamăgită, sunt doar tristă că această accidentare a venit de nicăieri. O să văd ce pot face în câteva zile”, a spus Halep, potrivit site-ului oficial WTA.

Accidentarea Simonei Halep a enervat-o pe Dominika Cibulkova

Întrebată de ce a acceptat un wildcard pentru turneul de la Moscova, Hakeo a explicat că a dorit să schimbe programul, după rezultatele avute în ultimii ani la Singapore:

“Am vrut să schimb ceva înainte de Singapore. În ultimii ani am pierdut din faza grupelor și acum vreau să merg mai departe. Nu țin la poziția de lider mondial. Dacă e să fiu numărul unu, foarte bine, dar nu muncesc cu gândul la asta. Vreau să joc mai bine și am simțit nevoia de a schimba ceva”, a mai spus numărul unu mondial.

Adversara ei, Dominika Cibulkova, s-a arătat enervată de pauzele din jocul cu Halep: “Sunt bucuroasă că am reușit să o înving pe Simona. A fost dificil, cu toate aceste pauze. A fost un meci greu în setul secund, dar am jucat mai bine pe finalul manșei”, a spus Cibulkova, care în turul următor o va întâlni pe Daria Kasatkina.