Sporturi

Simona Halep, după retragerea de la Kremlin Cup! “Nu vreau să risc”

16.10.2018 | 14:03
Simona Halep dupa retragerea de la Kremlin Cup Nu vreau sa risc

Simona Halep a reacţionat după ce şi-a anunţat retragerea de la Kremlin Cup. Sportiva de 27 de ani le-a transmis fanilor un mesaj pe contul personal de Twitter în care şi-a expus motivele pentru care a ales să nu joace la turneul WTA de la Moscova.

“Îmi doream foarte mult să joc la Moscova, dar din păcate durerile de spate nu au trecut şi nu am vrut să-mi asum nişte riscuri care nu erau necesare. Chiar dacă sunt dezamăgită că m-am retras, ştiu că este important să pun sănătatea mea pe primul loc. Le urez organizatorilor succes în continuare”, a fost mesajul postat de Simona Halep. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Simona Halep, după retragerea de la Kremlin Cup, penultimul turneu al anului

Simona Halep şi-a anunţat retragerea de la Kremlin Cup, penultimul turneu al anului, lucru despre care a vorbit şi la conferinţa de presă de luni. Atunci, liderul mondial WTA a declarat că vrea să vadă cum se simte după antrenamentul de marţi, din moment ce nu s-a pregătit 100%.

“Nu m-am antrenat la sută la sută încă, dar azi sau mâine mă voi apropia de sută la sută şi voi putea şti mai bine poimâine. Medicul mi-a spus că nu este nevoie de operaţie, dar dacă o să continui să joc există un risc de accidentare pe termen lung. Sper mai întâi să pot juca aici. Am avut 3-4 zile ca să fiu pregătită pentru acest tuneu. Dar dacă nu voi fi în stare să joc aici, mă îndoiesc foarte mult că voi fi în stare să joc la Singapore, deoarece vine foarte repede. Aşa că nu ştiu acum, dar sigur voi lua o decizie mai întâi pentru sănătatea mea”, a susţinut Simona Halep la conferinţa de presă de luni.