Simona Halep

Simona Halep: „E adevărat că am donat 30.000 de euro, pentru că am văzut cu Toni ce grea e situația medicilor” + ce face de Paște și ce gătește

11.04.2020 | 22:26
Simona Halep E adevarat ca am donat 30000 de euro pentru ca am vazut cu Toni ce grea e situatia medicilor  ce face de Paste si ce gateste
ADVERTISEMENT

Simona Halep a recunoscut că a donat 30.000 de euro pentru cadrele medicale din România care se luptă cu coronavirusul. Decizia a luat-o împreună cu Toni Iuruc, iubitul său, în timp ce priveau știrile și au văzut gravitatea situației.

Simona Halep a donat 30.000 de euro pentru cadrele medicale

Simona Halep a mărturisit că a făcut o donație de 30.000 de euro pentru cadrele medicale, după ce a văzut știrile împreună cu Toni Iuruc și a conștientizat că medicii trebuie ajutați în lupta cu coronavirusul:

ADVERTISEMENT

Am donat 30.000 de euro pentru că am văzut la știri cu Toni, prietenul meu, cât de grea este situația cadrelor medicale, pentru că ele sunt cele mai expuse.

Eu am mai donat, dar nu-mi place să anunț, dar aici mi-am dorit să postez eu, pentru a transmite exact ceea ce mi-am propus. Până nu va fi sigur totul din punct de vedere al sănătății eu nu voi participa la vreun turneu, indiferent de competiție”.

ADVERTISEMENT

Dorințele mele de la acest sezon erau legate de Olimpiadă, dar s-a cam spulberat tot ce îmi propusesem legat de tenis, dar am dubii că anul acesta va mai fi ceva în tenis.

Am auzit și în tenis jucătoare care și-ar fi dorit să se retrage, dar sper să se răzgândească, dar eu cu siguranță voi continua și după carantină”,  a mai spus Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Ce face Simona Halep de Paște

Simona Halep a vorbit despre cum o să petreacă de Paște. Campioana de la Wimbledon a recunoscut că nu este la fel de bună la gătit ca în terenul de tenis, astfel că va comanda mâncare și va sărbători Paștele restrâns alături de familie:

În România mă simt cel mai bine și acest lucru mă ajută să trec mult mai repede peste orice dificultăți. 

ADVERTISEMENT

Paștele îl voi petrece în casă, vom mânca, dar trebuie să fim atenți la kilogramele în plus. Oamenii trebuie să aibă grijă să-și restricționeze întâlnirile, eu așa am făcut.

Nu voi găti, deja am comandat niște cozonaci, nu vreau să le stric sărbătorile celor dragi :)”.

Despre aventurile Simonei în bucătărie a vorbit tot ea și a mărturisit că a făcut clătite, dar nu de fiecare dată a reușit să le facă să fie gustoase, ultima dată a pus prea multă sare în ele și le-a aruncat la gunoi:

Cred că ar trebui să progresez la gătit, mă apropii de 30 de ani și îmi doresc o familie, așa că trebuie să mă descurc mai bine la gătit. Prima dată nu mi-au ieșit clătitele, a doua oară au ieșit foarte bune, iar ultima dată am pus mult prea multă sare în compoziție și le-am aruncat 🙂

Sunt perfecționistă și în viața de zi cu zi, dar probabil că nu simt presiunea pe care o simt în teren. Am progresat, dar nu mă voi liniști niciodată pe teren”.

ADVERTISEMENT