Simona Halep

Simona Halep e cu ochii pe locul 1 WTA la Madrid Open 2019: ”Am jocul necesar”

03.05.2019 | 22:37
Simona Halep e cu ochii pe locul 1 WTA la Madrid Open 2019 Am jocul necesar

Jucătoarea de tenis Simona Halep e cu ochii pe locul 1 WTA la Madrid Open 2019, turneu de categorie Premier Madantory, dotat cu premii în valoare totală de 7.021.128 de dolari. Românca are șansa să revină în fotoliul de lider la competiția din capitala Spaniei, după ce a pierdut această poziție în favoarea japonezei naomi Osaka după Australian Open.

Simona Halep e cu ochii pe locul 1 WTA la Madrid Open 2019: ”Este cea mai bună perioadă a anului”

”Cred că am șansa să revin pe primul loc și jocul necesar, dar nu este obiectivul meu principal, nu mă gândesc la asta. Nu este important pentru mine în acest moment. Vreau doar să-mi găsesc ritmul, cel mai bun joc, deoarece pentru mine aceasta este cea mai bună perioadă a anului”, a declarat Simona Halep la Digi Sport, despre locul 1 WTA pe care ar putea reveni dupș Madrid Open 2019.

Vineri a avut loc tragerea la sorți a tabloului turneului de la Madrid, iar Simona Halep va întâlni în primul tur o jucătoare venită din calificări. Organizatorii au stabilit programul partidelor din runda inaugurală, iar cea mai bună jucătoare din România va intra în concurs abia duminică. Singura noastră reprezentată care va evolua joi va fi Irina Begu.

Simona Halep în timpul unui antrenament la Madrid
Simona Halep în timpul unui antrenament la Madrid

Simona Halep va juca și la dublu la Madrid

Imediat după tragerea la sorți, Simona Halep a declarat că a răcit în timpul deplasării cu avionul spre Madrid, dar a anunțat că își va reveni în două zile și va fi aptă pentru turneul patronat de Ion Țiriac. Mai mult, fostul lider mondial a luat hotărârea să participe și în proba de dublu, acolo unde va face pereche cu Irina Begu.

Simona Halep a ținut să precizeze că lucrurile decurg foarte bine între ea și antrenorul Daniel Dobre: “Totul merge foarte bine cu Daniel Dobre. Îl ştiu de când eram foarte tânără, aşa că nu este nimic nou, noi am lucrat împreună şi când eu colaboram cu Darren ca principalul meu antrenor. Este un om bun, iar asta contează foarte mult pentru mine. Facem o treabă bună împreună, îmi simt jocul bine, mă simt bine pe teren şi comunicăm foarte bine, aşa că totul este foarte bine”.

Tags: