News

Simona Halep e ON FIRE! Abia o aşteaptă pe Svitolina: “Să mă bată ea, dacă poate, că eu NU O SĂ PIERD!” Ora de START a meciului din SFERTURI

Simona Halep a trecut de Carla Suarez Navarro în stil de mare campioană. Românca s-a impus în două seturi, scor 6-1, 6-1, în cel mai bun meci al său de la French Open, după cum şi ea a spus...
05.06.2017 | 23:59
Simona Halep e ON FIRE Abia o asteapta pe Svitolina Sa ma bata ea daca poate ca eu NU O SA PIERD Ora de START a meciului din SFERTURI

Simona Halep a trecut de Carla Suarez Navarro în stil de mare campioană. Românca s-a impus în două seturi, scor 6-1, 6-1, în cel mai bun meci al său de la French Open, după cum şi ea a spus la final, în faţa spanioloaicei care avea un avantaj de 4-0 în faţa româncei în meciurile de pe zgură.

Partida Simona Halep-Elina Svitolina se va disputa miercuri, de la ora 15:00, ora României, organizatorii urmând să decidă dacă meciul va avea loc pe Philippe Chatrier sau pe Suzanne Lenglen. Singura variantă ca ora de start să fie modificată ar fi ca ploaia să nu dea programul peste cap.

Despre accidentarea la gleznă, disputa cu Darren Cahill de la Miami şi modul în care aceasta i-a schimbat cariera, meciul cu Elina Svitolina din sferturi, de miercuri, în care caută revanşa după înfrângerea din finala de la Roma, Simona a vorbit cu zâmbetul de buze:haleeeeep

“A fost cel mai bun meci al meu de la Paris! E greu de spus dacă pot mai mult de atât”

“Mă simt foarte, foarte bine acum. Cred că am jucat cel mai bun meci al meu aici, la Roland Garros, împotriva Carlei, care este o adversară dificilă pe zgură, cu ea a fost mereu dificil. Cred că am jucat exact ce a trebuit să joc. În legătură cu glezna… încă mai simt la unele mingi durere, dar nu mă deranjează. Pot alerga, nu mă gândesc la asta în timpul meciurilor. Sunt gata să fiu în sferturi din nou şi voi da tot ce am mai bun.

â

E greu să spun dacă se poate mai bine de atât, însă jocul meu depinde foarte mult şi de adversara pe care o am. Trebuie să mă adaptez, însă cu siguranţă am jucat mult mai bine decât în meciul precedent. Nu sunt obosită, sunt implicată în turneu, sunt total aici şi mă simt bine fizic.

Sunt mulţumită de cum am jucat, am jucat sus, ceea ce trebuia să fac în faţa ei. Am atacat mingea rapid, am servit repede, totul a mers foarte bine astăzi şi sunt foarte mulţumită de jocul meu.

Aşa cum ştiţi, cred că atitudinea mă ajută să văd jocul mai bine, să pot juca mai relaxată şi mai pozitivă. Sunt mai prezentă în teren şi ştiu ce am de făcut în faţa fiecărei jucătoare. Simt mingea, nu vreau să vorbesc mult despre asta pentru că vreau să păstrez acest lucru. Mă simt bine aici.

“Totul s-a schimbat la mine! A fost un ŞOC să-mi pierd antrenorul după Miami! Sunt mai pozitivă”

Totul este schimbat, la fel şi în viaţa mea, sunt mai pozitivă, nu mai am stări proaste, ceea ce este foarte bine. A fost greu şi încă mai am multe de îmbunătăţit, dar acum sunt ok cu modul în care sunt pe teren şi în afara lui.

IMG_4176

Sunt mult mai calmă pe teren. Cred că a însemnat mult pentru mine decizia pe care Darren a luat-o atunci, m-a ajutat mult. A fost un şoc pentru că mi-am pierdut antrenorul. Nu s-a plâns niciodată de joc sau de pregătire ci doar de atitudine. M-am schimbat repede, dar repet, mai am multe de îmbunătăţit. El a fost supărat după Miami. Mi-a spus că vom vorbi după Paris, dar i-a plăcut cum am jucat la Fed Cup şi Stuttgart, apoi l-am întrebat dacă vrea să se întoarcă. Mi-a spus că da, că m-am schimbat. Sunt bucuroasă că pot pozitivă şi nu voi mai fi niciodată la fel de negativistă ca la Miami! Sunt o jucătoare diferită de când lucrez cu el, joc diferit, simt că am învăţat ceva nou de la el, în tactică şi în joc. Sfaturile lui mi se potrivesc şi pot înţelege tot ce îmi spune. Şi el are încredere că pot face anumite lucruri. 

“E şansa mea cu Svitolina! Să mă bată ea, dacă poate, că eu nu o să pierd!”

Sunt încrezătoare, fiecare meci e dificil. Voi înfrunta o jucătoare bună, care a jucat foarte bine anul acesta, dar am nevoit să joc din nou cu ea. Am pierdut finală cu ea accidentată, am şansa să joc din nou. Dacă o fi să mă opresc în sferturi, să mă bată ea, dacă poate, că eu nu o să pierd.DBjbqMjXgAA4N_o

Sângele este răspunsul. Nu mi-a spus nimeni să fiu aşa, aşa m-am născut, cu acest foc în mine. Încerc să iau lucruri şi de la alţi oameni, de la Darren, de exemplu, că el este foarte relaxat.

Nu am simţit presiune mental. Sunt destul de motivată, mi-a părut rău de meciul de la Roma. Joacă un tenis foarte bun, are multe titluri câştigate. dar şi eu încredere că pot juca un tenis destul de bun ca să pot să câştig. Până la 5-2 a fost destul de bine, cred că voi începe la fel.

Vom munci toate pentru a câştiga acest turneu. Sunt departe de a mă gândi la titlu, sunt în sferturi şi urmează meciuri grele”, a spus Halep la conferinţa de presă.

18944527_10213728122826241_1038151758_n