ADVERTISEMENT
Simona Halep

Simona Halep e în pericol să rateze Australian Open. Darren Cahill, anunț îngrijorător

Autor: Cristi Maciuca | 19.11.2020 | 18:06
Simona Halep e în pericol să rateze Australian Open. Darren Cahill, anunț îngrijorător
Simona Halep e în pericol să rateze Australian Open. Darren Cahill, anunț îngrijorător (sursă foto: hepta.ro)

Simona Halep are emoții înainte de startul noului sezon WTA. A doua jucătoare a lumii ar putea lipsi de la Australian Open. Darren Cahill a făcut un anunț îngrijorător.

ADVERTISEMENT

Antrenorul australian a dezvăluit că Simona Halep l-a sunat de mai multe ori în ultima perioadă. Locul 2 WTA vrea să afle cât mai multe detalii despre modul în care se vor desfășura turneele de la „Antipozi”.

Halep ar trebui să meargă la Australian Open, turneu programat în perioada 18-31 ianuarie, dar incertitudinea creată de pandemia COVID-19 o pune pe gânduri pe româncă.

ADVERTISEMENT

Participarea Simonei Halep la Australian Open e în pericol

Darren Cahill a vorbit despre startul complicat de sezon din circuitul WTA.

„Simona m-a tot sunat în ultimele trei săptămâni, dorind să afle noutăți! Ceea ce știm este că sportivii din afara Australiei nu pot veni aici înainte de Crăciun. Dacă jucătorii vor putea fi carantinați într-o bulă în care se pot antrena, asta ar funcționa”, a declarat Darren Cahill la postul radio „Sen 1629”.

Antrenorul Simonei a dezvăluit că multe jucătoare de tenis nu vor participa la primul Grand Slam al anului, dacă acestea vor trebui să intre într-o carantină strictă.

ADVERTISEMENT

„Simona a avut COVID-19 în România și a trebuit să se autoizoleze. Acum a ieșit din izolare și a reluat antrenamentele. Eu cred că dacă jucătoarele vor fi obligate să intre într-o carantină strictă, în care să li se aducă mâncarea la ușă și să nu poată ieși la antrenament, multe nu vor călători în Australia”, a adăugat Darren Cahill.

Simona Halep, față în față cu un program infernal

Tot din cauza restricțiilor sanitare, Halep nu a participat anul acesta la US Open. A doua jucătoare a lumii a declarat că vrea să joace în Australia, dar acest lucru nu mai este atât de sigur.

ADVERTISEMENT

Săptămâna aceasta, jucătoarele au aflat că autoritățile de la „Antipozi” nu vor permite intrarea în Australia pentu jucătorii profesioniști de tenis decât după 1 ianuarie 2021.

Dacă vor merge în Australia, Simona Halep și restul româncelor vor fi nevoite să stea 14 zile în carantină.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!