Simona Halep e în vacanţă. Cum îşi „îndulceşte“ eliminarea de la Roland Garros

Andrei David   
în Simona Halep
08/10/2020, 14:29
Simona Halep e în vacanţă. Cum îşi „îndulceşte“ eliminarea de la Roland Garros
Simona Halep a fost eliminată de Iga Swiatek, în optimile Roland Garros. FOTO: hepta.ro

Simona Halep a fost eliminată de la Roland Garros mai devreme decât era aşteptat, în optimile de finală, dar, aşa cum a promis, a trecut peste înfrângerea dureroasă.

Ocupanta numărului 2 în clasamentul WTA a revenit în ţară şi-şi petrece timpul alături de prieteni şi familie, întrucât a intrat în vacanţă şi nu va mai juca în acest an.

2020 a fost, totuşi, un an bun pentru sportiva de 29 de ani, care a reuşit o serie-record de 17 victorii consecutive şi a câştigat trei turnee: Dubai, Praga şi Roma.

Simona Halep, alături de prieteni şi familie

Imediat după înfrângerea drastică în faţa polonezei Iga Swiatek, în optimile Openului Francez, Simona Halep a mărturisit că a avut un an fantastic şi că va încerca să depăşească eşecul de la Paris.

Ea a recunoscut superioritatea adversarei în meciul de la Roland Garros, apreciind că victoria a fost meritată.

Obişnuită cu momentele grele, sportiva din Constanţa a spus că va trece şi pe acesta şi a dezvăluit care este secretul ei în aceste situaţii: o ciocolată.

„A fost un an fantastic, cu toate greutățile pe care le-am avut, nu vreau să ruinez totul doar pentru un meci. Desigur, nu este ușor de acceptat, dar sunt obișnuită cu momentele dificile, așa că voi mânca o ciocolată și sper ca mâine să fiu mai bine.

Ea a jucat excepțional, a fost peste tot, a lovit puternic, a fost meciul ei“, declara Simona Halep la finalul meciului pierdut cu Iga Swiatek.

Simona Halep a trecut peste înfrângerea în faţa Igăi Swiatek. FOTO: instagram
Simona Halep a trecut peste înfrângerea în faţa Igăi Swiatek. FOTO: instagram

Câteva zile mai târziu, nu a fost o ciocolată, dar a fost desert, după cum se poate observa în fotografia postată pe Instagram.

Ea anunţase încă de la revenirea în România că va dedica timp familiei şi prietenilor. „Nu va urma nimic, va fi o pauză, voi sta acasă. Cum nu am plecat nicăieri în pandemie, dar nici după aceea, voi sta și acum acasă. Mă voi duce și la Constanța, ca să-mi văd nepoțica“.

Închide ×