Sporturi

Simona Halep e nerăbdătoare să joace la Praga. Mesajul româncei. Video

23.07.2020 | 11:48
Simona Halep e nerabdatoare sa joace la Praga Mesajul romancei  Video
ADVERTISEMENT

Simona Halep va lua startul în luna august la două turnee: la Palermo, dar și la Praga. La turneul din Cehia, constănțeanca va participa pentru prima dată.

Halep a confirmat participarea printr-un mesaj video drăguț în care zice că așteaptă cu nerăbdare să evolueze la competiția de la Praga.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea turneului de la Wimbledon va participa la două turnee pe zgură în primele două săptămâni din luna august. Turneul de la Praga va fi al doilea după pauza provocată de pandemia de coronavirus, după cel din Italia de la Palermo. Competiția din Cehia se va disputa între 10 și 16 august. ”Bună băieți! Abia aștept să joc turneul în frumoasa Praga!”, a spus Simona Halep.

O fostă finalistă de la Wimbledon va participa și ea la turneul de la Praga

Pe lîngă Simona halep, și Eugenie Bouchard, fostă finalistă la Wimbledon, va particpa la competiția de la Praga. Ea a primit un wildcard pentru turneul din Cehia. Bouchard este fost număr 5 mondial.

ADVERTISEMENT

”Abia aștept…Nu am fost niciodată la Praga. Am auzit că este un oraș superb și abia aștept să-l explorez când voi ajunge acolo”, a declarat Genie Bouchard.

Jucătoarea din Canada se află în prezent pe locul 332 WTA. Cel mai bun rezultat al ei din acest an este sfertul de finală de la Auckland.

ADVERTISEMENT

Cine a câștigat competiția din Cehia acum un an?

Anul trecut, turneul din Cehia a fost câștigat de Jil Teichmann (23 de ani, 63 WTA). Ea s-a impus contra Karolinei Muchova (23 de ani, 26 WTA), cu 7-6 (7-5), 3-6, 6-4. Turneul din Praga a apărut în urmă cu 5 ani. Karolina Pliskova a fost sportiva care a câștigat primul meci.

Simona Halep a jucat ultimul joc oficial pe 22 februarie la turneul de la Dubai din Emiratele Arabe Unite. Constănțeanca a învins-o în finala competiției pe Elena Rybakina (numărul 17 WTA), cu scorul de 3-6, 6-3, 7-6 (7-5)

ADVERTISEMENT

Apoi, Halep a fost accidentată și a trebuit să ia o pauză. După aceea, pandemia de coronavirus a dat peste cap sportul mondial și multe competiții din toate sporturile au fost anulate s-au amânate din cauza virusului care a făcut ravagii în lume.

Simona a jucat un meci amical de tenis în cadrul turneului de la Cluj Napoca împreună cu Horia Tecău, Marius Copil și Gabriela Ruse.

ADVERTISEMENT
Tags: