Simona Halep e numărul 1, dar nu și la Turneul Campioanelor. Cine e favorita caselor de pariuri

Alin Miu   
în Simona Halep
11/10/2018, 18:16
Simona Halep e numărul 1, dar nu și la Turneul Campioanelor. Cine  e favorita caselor de pariuri
Simona Halep e numărul 1, dar nu și la Turneul Campioanelor. Cine e favorita caselor de pariuri

Simona Halep a fost cea mai constantă jucătoare din circuitul WTA în ultimii ani, dar nu s-a bucurat mai niciodată de încrederea caselor de pariuri. Așa stau lucrurile și la Turneul Campioanelor, unde nu sportiva aflată pe locul 1 mondial este cotată cu prima șansă la victorie.

Cele mai mari șanse de a se impune la ultimul mare turneu al anului le are Naomi Osaka, aflată pe locul 4 WTA. Japoneza este creditată cu 5.50.

Ce cotă are Simona Halep la Turneul Campioanelor

Ea este urmată de Simona Halep (1) și Angelique Kerber (3), fiecare cotată cu 6.00. Osaka se bucură de încrederea bookmakerilor datorită performanțelor foarte bune reușite în cea de-a doua parte a sezonului, când a reușit să câștige US Open, după o finală cu scandal împotriva Serenei Williams.

În plus, Simona Halep s-a confruntat cu probleme medicale tot mai apăsătoare în ultima luna, care au obligat-o să abandoneze de la anumite turnee. Se vorbea chiar de o operație, însă Halep și-a liniștit fanii, spunând că va participa la Turneul Campioanelor.

Alte cote pariuri pentru turneul de la Singapore

Cea de-a patra poziție în acest top îi revine Petrei Kvitova, locul 7 WTA. Interesant este că a doua jucătoare a lumii la ora actuală, daneza Caroline Wozniaki, primește o cotă de 8.00 să triumfe la Turneul Campioanelor.

La fel este cotată și Sloane Stephens, în timp ce Karolina Pliskova este creditată cu 9.00, iar Elina Svitolina are ultima șansă, cota 10.00.

Doar cinci jucătoare și-au asigurat însă prezența până acum: Simona Halep, Angelique Kerber, Caroline Wozniacki, Naomi Osaka și Petra Kvitova. Mai sunt disponibile trei locuri, dar cel mai probabil acestea vor fi ocupate de sportivele care se regăsesc pe lista de mai jos.

Turneul Campioanelor debutează săptămâna viitoare, pe 21 octombrie.

COTE PARIURI TURNEUL CAMPIOANELOR

  • Naomi Osaka 5.50
  • Simona Halep 6.00
  • Angelique Kerber 6.00
  • Petra Kvitova 6.50
  • Caroline Wozniacki 8.00
  • Sloane Stephens 8.00
  • Karolina Pliskova 9.00
  • Elina Svitolina 10.00
Închide ×