Simona Halep

Simona Halep e pe antibiotice la WTA Madrid 2019! Care e starea de sănătate după meciul cu Margarita Gasparyan

05.05.2019 | 20:02
Simona Halep e pe antibiotice la WTA Madrid 2019 Care e starea de sanatate dupa meciul cu Margarita Gasparyan

Jucătoarea de tenis Simona Halep e pe antibiotice la WTA Madrid 2019, după ce a răcit în avionul cu care a făcut deplasarea de la București spre capitala Spaniei pentru turneul de Categorie Premier Mandatory. Fostul lider mondial în vârstă de 27 de ani a declarat imediat după tragerea la sorți a tabloului de la competiția ce se dispută la Caja Magica că speră să-și revină cât mai repede și să fie aptă sută la sută.

Simona Halep e pe antibiotice la WTA Madrid 2019

În încercarea de a se pune cât mai repede pe picioare pentru WTA Madrid 2019, Simona Halep a luat antibiotice, dar acestea încă nu și-au făcut efectul complet, iar jucătoarea noastră nu a fost la capacitate maximă la întâlnirea din primul tur. Cu toate acestea, cea mai bună jucătoare de tenis din România a învins-o fără mari probleme în primul tur pe rusoaica Margarita Gasparyan, scor 6-0, 6-4.

La finalul întâlnirii, Simona Halep a recunoscut că nu este la sută la sută din cauza răcelii, dar s-a bucurat că a reușit să închidă meciul din runda inaugurală în minimum de seturi: ”Am făcut un joc bun, dar nu sunt la sută la sută din cauza răcelii. Mă bucur că am câștigat în două seturi. Am câștigat de două ori și am jucat o finală aici, am amintiri frumoase aici. Este o plăcere să joc aici. Spectatorii sunt mereu alături de mine și nu numai românii, ci și spaniolii”.

Simona Halep în timpul unui antrenament la Madrid
Simona Halep în timpul unui antrenament la Madrid

Și Mihaela Buzărnescu e răcită

O altă reprezentată a României la WTA Madrid 2019 este răcită, este vorba de Mihaela Buzărnescu. În urmă cu 24 de ore, românca a făcut o postare pe contul de Instagram în care a pus o poză de de la antrenament și la care a scris: ”Înapoi pe teren după cea mai rea răceală posibilă”. Miki a trecut peste problemele de sănătate și s-a calificat în turul doi după un succes în meciul cu Ajla Tomljanovic, scor 6-3, 6-2.

În manșa secundă a turneul de categorie Premier Mandatory a acces și Sorana Cîrstea, care a reușit o revenire de senzație în partida cu americanca Madison Keys, cap de serie numărul 13 și locul 14 WTA. După ce a pierdut primul set cu 6-3, jucătoarea din Târgoviște și-a intrat în ritm și nu i-a mai dat nicio șansă puternicei sale adversare, adjudecându-și următoarele două seturi cu 6-4 și 6-1.

Tags: