Sporturi

Simona Halep e pregătită pentru duelul cu Franța din FED Cup: „Am mai jucat contra lor. Știm ce trebuie să facem”

31.03.2019 | 16:41
Simona Halep e pregatita pentru duelul cu Franta din FED Cup Am mai jucat contra lor Stim ce trebuie sa facem

Doar trei săptămâni au mai rămas până la duelul dintre Franța și România din semifinalele FED Cup. Simona Halep este deja cu gândul la meciurile pe care le va avea cu franțuzoaicele.

Simona Halep e pregătită pentru duelul cu Franța din FED Cup

Revenită în țară după turneul de la Miami, Simona Halep se gândește deja la FED Cup și anunță că vrea să aducă alte două puncte pentru România, așa cum s-a întâmplat împotriva Cehiei. Simona nu se teme de echipa Franței, mai ales că a apucat să joace împotriva tuturor franțuzoaicelor în circuitul WTA.

“Domnul căpitan a decis mereu echipa şi a facut-o foarte bine, după cum se pare. Noi ne adaptăm la decizii şi eu sunt concentrată pe ce am eu de făcut, să îmi câştig punctele pentru ţară. Suntem o echipă frumoasă şi chiar a fost o atmosferă minunată data trecută, sper să fie şi mai bine acum. Nu am stat să le urmăresc, dar antrenorii cred că au urmărit. Meciul de FED Cup va fi unul greu, dar am mai jucat contra lor şi ştim ce trebuie să jucăm” – a spus Simona Halep.

Romania a eliminat Cehia in turul anterior
Romania a eliminat Cehia in turul anterior

România a produs o mare surpriză în primul tur din Grupa Mondială 1, eliminând la meci decisiv Cehia, deținătoarea trofeului și totodată cea mai puternică echipă din competiție, cu șase trofee obținută după 2010. În comparație, prin acest succes, România a revenit în semifinalele FED Cup după 46 de ani de pauză.

Simona Halep le-a învins atunci atât pe Katerina Siniakova, cât și pe Karolina Pliskova, însă duelul a avut nevoie de un meci decisiv de dublu după ce Mihaela Buzărnescu a pierdut meciurile sale cu aceleași adversare. Niculescu și Begu au dat lovitura la dublu în fața uneia dintre cele mai valoroase echipe la această probă.

Tags: