ADVERTISEMENT
Simona Halep

Simona Halep e pregătită să se vaccineze împotriva Covid-19: ”Trebuie să scăpăm de această pandemie”

Autor: Traian Terzian | 01.01.2021 | 21:41
Simona Halep e pregătită să se vaccineze împotriva Covid-19: ”Trebuie să scăpăm de această pandemie”
Simona Halep e pregătită să se vaccineze împotriva Covid-19 și își dorește ca omenirea să scape cât mai repede de acest virus, iar viața să revină la normal. Sursă foto: Hepta

Jucătoarea de tenis Simona Halep e pregătită să se vaccineze împotriva Covid-19 și își dorește ca omenirea să scape cât mai repede de acest virus, iar viața să revină la normal.

ADVERTISEMENT

Campioana noastră s-a infectat la finalul lunii octombrie și a fost nevoită să stea două săptămâni în izolare.

Ea a dezvăluit că a trăit cu teamă zilele în care a avut coronavirus, dar, din fericire, nu a avut simptome grave.

ADVERTISEMENT

Vaccinarea împotriva Covid-19, susținută de Simona Halep

După toate emoțiile trăite cu acest virus, Simona Halep a anunțat că se va vaccina împotriva Covid-19 în momentul în care acest lucru va fi posibil.

”Dacă o să am posibilitatea să mă vaccinez, sigur mă voi vaccina, pentru că eu consider că este un lucru bun. Trebuie să scăpăm de această pandemie”, a declarat ocupanta locului 2 în clasamentul WTA pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce a anunțat că s-a vindecat de coronavirus, Simona Halep a ținut să le mulțumească cadrelor medicale de la Institutul Matei Balș și le-a transmis scepticilor că greșesc dacă nu iau în serios acest virus.

Analizând prestaţiile lui Halep în 2020 jurnaliştii germani sunt convinşi că va urma un an 2021 foarte bun pentru jucătoarea româncă şi că aceasta se va bate pentru câştigarea altor turnee de Grand Slam.

ADVERTISEMENT

La rândul lor, francezii consideră că, în 2021, Simona Halep va atinge apogeul din punct de vedere al maturității și astfel va reuși să aibă un sezon excelent. Francezii au analizat și calitățile pe care le are românca și consideră că acestea îi vor permite să aibă un cuvânt important de spus la turneele importante din 2021, precum Roland Garros sau Australian Open.

Principalul obiectiv al Simonei Halep pentru 2021 este o medalie olimpică. Sportiva de 29 de ani a mărturisit că a fost debusolată după partida de la Roland Garros cu Iga Swiatek, care a și câștigat competiția.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!