Simona Halep

Simona Halep e realistă în privința tenisului: „Până în august nu se va mai juca nimic!”

10.04.2020 | 10:43
Simona Halep e realista in privinta tenisului Pana in august nu se va mai juca nimic
ADVERTISEMENT

Simona Halep nu crede că se va putea întoarce pe terenul de tenis până în luna august din cauza pandemiei de coronavirus, conform digisport.ro.

Simona Halep nu crede că se va mai juca tenis până în luna august

Simona Halep nu crede că se vor mai putea desfășura competiții de tenis până în luna august, din cauza pandemiei de coronavirus care s-a extins peste tot în lume:

ADVERTISEMENT

Până în august nu se joacă nimic. Nu știu dacă în America se va mai juca pentru că sunt greutăți destul de mari acolo, legate de sănătate.

Realist, realist… foarte realist acum, eu nu cred că se va mai juca anul acesta, dar îmi doresc foarte, foarte mult ca prin septembrie să începem din nou să jucăm”.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a scăpat de durerile la picior

Simona Halep a ales să vorbească într-un filmuleț pe care l-a postat pe rețelele de socializare, în care le-a spus fanilor că nu mai simte nicio durere la picior, iar acum se simte minunat.

„Piciorul arată bine și am început chiar să alerg, nu mai simt durere deloc. Nu joc tenis în prezent, dar faptul că pot să mă antrenez înseamnă enorm pentru mine.

ADVERTISEMENT

Îmi lipsește echipa mea, jucătoarele, turneul, toată lumea… Știu că e o perioadă dificilă, dar dacă stăm în case totul va fi bine. Abia aștept să călătoresc din nou și să joc tenis”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep vede o parte pozitivă în pandemia de coronavirus și se bucură de zilele în care se află izolată la domiciliu pentru a-și recupera toate accidentările suferite de-a lungul sezonului:

ADVERTISEMENT

„Totul s-a întâmplat atât de rapid. În mod surprinzător, eu mă așteptăm la o pauză îndelungată. Am reușit să câștig turneul de la Dubai, în februarie, cu o accidentare la picior.

Într-un fel, sunt norocoasă pentru că această accidentare s-a întâmplat acum. Am putut sta acasă, în România, m-am putut recupera, am făcut exerciții fizice în fiecare zi și am putut lucra la recuperarea mea”.

„Sunt fericită că piciorul meu e bine acum, chiar dacă încă nu am lovit nicio minge. Până acum, am reușit să stau destul de departe de coronavirus.

Nu am mai călătorit internațional de la Dubai și am fost foarte strictă cu toate regulile privind distanțarea socială, întrucât situația este destul de înfricoșătoare în Europa acum”, a mai spus Simona Halep.

  • 28 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie
ADVERTISEMENT