Simona Halep

Simona Halep e văzută cu a doua șansă la câștigarea Indian Wells 2019! Cine e principala favorită

05.03.2019 | 11:18
Simona Halep e vazuta cu a doua sansa la castigarea Indian Wells 2019 Cine e principala favorita

Jucătoarea de tenis Simona Halep e văzută cu a doua șansă la câștigarea Indian Wells 2019, după ce luni noapte s-a stabilit tabloul pentru competiția din California. Românca este cap de serie numărul 2 la turneul de categorie Premier Mandatory, dotat cu premii în valoare de peste nouă milioane de dolari, și a avut parte de o tragere la sorți favorabilă, cel puțin până la faza sferturilor de finală.

Simona Halep e văzută cu a doua șansă la câștigarea Indian Wells 2019

După tragerea la sorți, casele de pariuri au stabilit cotele pentru câștigarea Indian Wells 2019, iar Simona Halep este văzută cu a doua șansă. Românca are o cotă de 8,00 la succesul final, identică cu cea a liderului clasamentului mondial, japoneza Naomi Osaka, care este și deținătoarea trofeului. Nipona s-a impus în 2018 la competiția din California, după ce în semifinale a trecut extrem de clar de Halep, scor 6-3, 6-0.

Ajunsă în premieră în Top 10 după ce a născut, marea campioană Serena Williams este principala favorită a bokkmakerilor la câștigareea turneului de la Indian Wells. Americanca are o cotă de 5,50, deși ea nu a mai jucat niciun meci de la Australian Open. La Grand Slam-ul de la Antipozi, Serena a trecut de Simona Halep în optimile de finală, dar în faza următoare a cedat în fața cehoiacei Karolina Pliskova.

Simona Halep în timpul unui meci jucat anul trecut la Indian Wells
Simona Halep în timpul unui meci jucat anul trecut la Indian Wells

Buzărnescu și Begu, șanse minime la Indian Wells

După trio-ul Serena Williams, Simona Halep, Naomi Osaka, în viziunea caselor de pariuri urmează Petra Kvitova (cotă 9,00) și Elina Svitolina (10,00). Celelalte favorite de la Indian Wells 2019 au următoarele cote: Karolina Pliskova – 13,00, Sloane Stephens – 15,00, Angelique Kerber – 16,00, Aryna Sabalenka – 17,00. De aici se cască o prăpastie destul de mare până la jucătoarele Ashleigh Barty, Kiki Bertens, Madison Keys și Caroline Wozniacki, toate cotate cu 26,00.

Celelalte două sportive din România prezente pe tabloul principal au cote uriașe la victoria finală: Mihaela Buzărnescu – 151,00 și Irina-Camelia Begu – 301,00. O cotă mai bună, 81,00, are sportiva canadiană Bianca Andreescu. Americanii prevăd o semifinală între Simona Halep și Serena Williams, în timp ce pe partea cealaltă de tabloul previziunile pentru careul de ași se îndreaptă către un meci între cehoiacele Karolina Pliskova și Petra Kvitova.