Simona Halep

VIDEO. Simona Halep S-A RETRAS în setul decisiv cu Makarova!

Simona Halep - Ekaterina Makarova LIVE STREAM Washington SURSA 1...
05.08.2017 | 00:18
VIDEO Simona Halep SA RETRAS in setul decisiv cu Makarova

Simona Halep – Ekaterina Makarova LIVE STREAM Washington SURSA 1

Simona Halep – Ekaterina Makarova LIVE STREAM Washington SURSA 2

Simona Halep – Ekaterina Makarova LIVE STREAM Washington SURSA 3

Simona Halep a avut probleme medicale şi după ce a discutat şi cu fizioterapeutul, a decis să se retragă! “Dacă îţi este rău, retrage-te, nu risca!”, a fost şi sfatul dat de Darren Cahill.

6-2, 3-6, 0-1 Halep are probleme fizice şi pierde serviciul la debutul setului decisiv 

6-2, 3-6 Makarova îşi adjudecă serviciul şi, implicit, setul 2. 

6-2, 3-5 Halep salvează două minge de set şi mai speră la setul 2

6-2, 2-5 Rusoaica îşi face serviciul şi e la un game de a trimite meciul în decisiv

6-2, 2-4 Break Makarova, care face al 3-lea game consecutiv

6-2, 2-3 Rusoaica îşi face serviciul

6-2, 2-2 Rebreak Makarova 6-2, 2-1 Halep face breakul!

6-2, 1-1 Halep egalează

6-2, 0-1 Makarova câştigă primul game din setul 2. 6-2 pentru Simona Halep în primul set.

5-2 Halep reface imediat, prin al treilea break, ecartul în faţa adversarei.

4-2 break al rusoaicei pe fondul unui game jucat mult prea relaxat de Simona

4-1 primul game în meci pentru Makarova

4-0 Halep domină clar, pe fondul numeroaselor erori neforţate ale rusoaicei.

3-0 pentru Simona, care face al doilea break consecutiv.

2-0 Halep

1-0 Halep revine de la 40-15 şi câştigă primul game.

Începe meciul cu un break.   Începe partida. Prima care va servi este Ekaterina Makarova. Simona Halep – Ekaterina Makarova LIVE STREAM SFERTURI Washington.UPDATE, 3 augustSimona Halep s-a calificat în sferturile de finală după ce a trecut greu de Mariana Duque Marino, scor 3-6, 6-4, 6-2. În sferturile de finală de la Washington, Simona Halep o va înfrunta pe rusoaica Ekaterina Makarova, locul 58 WTA. Partida este programată vineri, la ora 21:00. VIDEO CU REZUMATUL MECIULUI


6-4. Halep închide setul, în cele din urmă, cu un break. 5-4. Continuă problemele româncei. Break la zero. 5-3. Duque Marino îşi face serviciul. 5-2. Columbianca face break şi rămâne în set. 5-1. Un nou break pentru Simona. 4-1. Simona îşi face serviciul. 3-1. Halep face din nou break. 2-1. Break şi pentru Marino. 2-0. Halep face break pentru prima dată în meci. 1-0. Simona Halep îşi face serviciul în startul setului secund.


3-6. Set pentru columbiancă. 3-5. Simona Halep îşi face serviciul după ce salvează o minge de break. 2-5. Duque Marino se apropie de câştigarea primei manşe. 2-4. Halep îşi face serviciul la zero. 1-4. Duque Marino continuă să servească foarte bine. 1-3. Simona Halep îşi face în cele din urmă serviciul. 0-3. Duque Marino are nevoie de doar şase minute şi jumătate pentru a se distanţa. Multe erori ale Simonei. 0-2. Break reuşit de jucătoarea din Columbia. 0-1. Duque Marino îşi face serviciul. Simona Halep – Ekaterina Makarova LIVE STREAM SFERTURI Washington.UPDATE, 3 august / Învingătoarea partidei Halep – Duque Marino va juca în sferturile de finală contra Ekaterinei Makarova, cea care a trecut în două seturi de Monica Puig. Simona Halep merge în turul doi după un meci în care adversara i-a pus probleme doar în primul set. În următorul meci, românca o va înfrunta pe Mariana Duque Marino, din Columbia, locul 115 WTA, cea care a trecut surprinzător de Shelby Rogers. Confruntarea dintre Halep şi Marino va avea loc joi seara, după ora 20:30. 6-0. Simona Halep îşi face serviciul şi este în optimi. 5-0. Turul următor e aproape. 4-0. Halep joacă perfect în setul doi. 3-0. Simona reuşeşte un nou break şi e tot mai aproape de calificare. 2-0. Halep îşi face serviciul şi se distanţează. 1-0. Simona Halep începe perfect setul doi, cu break.


7-6. Simona Halep se impune în tiebreak, la trei, şi îşi adjudecă primul set. 6-6. Simona ratează două mingi de set. A ratat foarte multe mingi de break şi iată că se ajunge la tiebreak. 6-5. Simona îşi face serviciul după ce salvează o minge de break. Cere intervenţia lui Cahill. 5-5. Stephens îşi face serviciul la zero. 5-4. Halep serveşte bine şi se apropie la un game de adjudecarea primului set. 4-4. Stephens îşi face serviciul după un game în care Halep a ratat cinci mingi de break. 4-3. Simona Halep îşi face serviciul fără probleme, la 15. 3-3. Sloane Stephens reface de la 0-30 şi egalează. 3-2. Americanca răspunde imediat şi face rebreak. 3-1. Românca fructifică prima ei minge de break. 2-1. Simona continuă să servească foarte bine. 1-1. Americanca reuşeşte să egaleze. 1-0. Simona Halep îşi face serviciul fără prea mari emoţii. Simona Halep – Ekaterina Makarova LIVE STREAM SFERTURI Washington. Sportiva noastră a început deja antrenamentele pentru sezonul de hard. Meciul va avea loc marţi seară, pe terenul central, fiind programat primul, de la ora 20:50, ora României! Meciul va putea fi urmărit LIVE VIDEO pe FANATIK.RO  Într-un interviu video acordat pentru Washington Post în care a dezvăluit faptul că a ajuns să joace pentru prima oară la Washington pentru că organizatorii de la Stanford nu au dorit să-i acorde wildcard! Vezi interviul complet aici! Simona rămâne prima în Race to Singapore, anunţă WTA simona halep race to singapore

Simona se pregăteşte intens pe hardul de la Washington! Ţinteşte cât mai sus odată cu reluarea noului sezon! Mult succes, Simona! ? Sursă video: Matthew – Twitter #SimonaHalep #CO17 #LosHalepeños   A post shared by Simona Halep FanSpace (@los_halepenos) on


Simona Halep – Ekaterina Makarova LIVE STREAM SFERTURI Washington.UPDATE, 29 iulie, ora 10:12 / Simona Halep şi-a aflat adversara din primul tur al turneului de la Washington. Este vorba despre favorita locală, Sloane Stephens. Americanca vine după o lungă perioadă de accidentare şi este locul 926 WTA, după ce a cochetat mult timp cu Top 20. 

Simona Halep – Ekaterina Makarova LIVE STREAM SFERTURI Washington. Halep şi Stephens s-au înfruntat de cinci ori până acum, iar românca are 3-2. S-a impus ultima dată în 2015, la Miami, în două seturi. 

Simona Halep a plecat în America vineri dimineaţă, pentru turneul pe hard de la Washington. Acesta se desfăşoară în perioada 29 iulie – 6 august şi este premergător US Open. Românca a avut o vacanţă în ţară, după ce a fost eliminată în sferturi de la Wimbledon.

“Da, e o şansă, dar nu mă gândesc la asta. Merg acolo să văd cum joc pe hard şi apoi să joc la turneele mai mari. Vedem ce se întâmplă, e un vis al meu să fiu numărul unu, dar nu pot să mă pronunţ dacă sau când se va întâmpla”, a declarat Halep la plecare.

A mai rămas un singur turneu de Grand Slam în 2017, US Open, care va începe la sfârşitul lunii august. Un turneu pe suprafaţă rapidă, care avantajează jucătoarele cu serviciu bun şi cu forţă mare în lovituri. Un turneu la care Simona Halep ar fi putut acum doi ani să ajungă până în finală, dacă nu ar fi cedat, surprinzător, în faţa celei care avea să devină neaşteptata învingătoare, italianca Flavia Pennetta. Anul acesta Simona a avut iarăşi toate atuurile pentru a se impune pentru prima dată într-un Grand Slam, dar a ratat imensa şansă la Roland Garros într-o finală pe care nimeni nu credea că o mai poate ceda de la 1-0 la seturi, 3-0 şi 40-0 pe serviciul letonei Ostapenko în al doilea.

Simona Halep – Ekaterina Makarova LIVE STREAM SFERTURI Washington. Simo va fi cap de serie nr.1

Simona Halep Washington LIVE VIDEO. Acum, pentru Halep e ultima încercare pe 2017. Va fi una dificilă, ţinând cont că sunt multe jucătoare puternice pe hard, care îi pot crea mari probleme, ţinând cont şi de faptul că ea e mult mai scundă şi mai defensivă. Pentru aceasta pregătirea trebuie să includă participarea la câteva dintre turneele tari organizate în SUA, înainte de Open. Iar, pentru prima dată, în acest an, Simona a acceptat invitaţia organizatorilor de la Citi Open Washington.

simona halep la washington. A acceptat invitatia pentru prima data (2)

Simona Halep – Ekaterina Makarova LIVE STREAM SFERTURI Washington. Halep nu a mai jucat niciodată în capitala Statelor Unite, dar, spre bucuria organizatorilor, care s-au şi grăbit să anunţe pe site-ul oficial al turneului faptul că numărul 2 mondial la femei a primit wild-card, alături de Sloane Stephans, una dintre câştigătoare în anii anteriori şi de Milan Raonic şi Grigor Dimitrov vor fi prezenţi la această ediţie. Stephens a câştigat aici în 2015, dar o gravă accidentare a scos-o multă vreme din circuit. A fost, de altfel, şi primul ei titlu WTA din carieră.

Turneul de la Washington va avea loc în perioada 31 iulie-6 august. Este un turneu de catgoria International, similar celui de la Bucureşti, adică premii în valoare de 226.000 euro.