Sport

Simona Halep – Katerina Siniakova 4-6, 6-3, 6-4, în turul 1 la WTA Bad Homburg. Simo se califică în turul 2 după un meci plin de dramatism. Prima reacţie şi câţi bani a câştigat. Video

FANATIK vă oferă amănunte despre meciul Simona Halep - Katerina Siniakova, programat a avea loc în turul 1 al turneului pe iarbă de la Bad Homburg, în Germania.
21.06.2022 | 08:42
Simona Halep  Katerina Siniakova 46 63 64 in turul 1 la WTA Bad Homburg Simo se califica in turul 2 dupa un meci plin de dramatism Prima reactie si cati bani a castigat Video
Simona Halep - Katerina Siniakova se joacă în turul 1 de la WTA Bad Homburg. Foto: World Tennis.com
ADVERTISEMENT
21-06-2022
17:09

Prima reacţie a Simonei Halep după ce s-a calificat în turul 2

“A fost un meci foarte dificil. Am luptat până la capăt şi mă bucur că am câştigat acest meci. La început mi-a fost mai greu. Nu m-am dat bătută, am ştiut că pot să câştig. Am câștigat mingile mai grele, am intrat în ele și am reușit să mă impun. Astăzi a fost foarte bine, nu mi-am pierdut concentrarea, am rămas focusată și am reușit să câștig.

Am fost concentrată şi a fost bine că am avut o scurtă pauză între game-uri (n.r. când Siniakova a avut un timeout medical). Anul trecut nu am putut să joc aici și vreau să le mulțumesc tuturor pentru felul în care am fost primită, e bine că am câștigat acest meci, pentru că voi mai avea ocazia să joc un alt meci aici.”, a declarat Simona Halep.

Pentru calificarea în turul 2 de la WTA Bad Homburg, Simona Halep a încasat 4.634 de dolari şi a primit 30 de puncte WTA. În turul 2, sportiva de 30 de ani o va întâlni pe Tamara Zidanšek.

21-06-2022
14:45

Simona Halep - Katerina Siniakova 4-6, 6-3, 6-4

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

4-6, 6-3, 6-4: Simona Halep face break-ul şi obţine calificarea în turul 2 de la Bad Homburg.

4-6, 6-3, 5-4: Siniakova reuşeşte un nou break şi va servi pentru a rămâne în meci.

4-6, 6-3, 5-3: Halep face rebreak-ul şi va servi pentru câştigarea meciului.

4-6, 6-3, 4-3: Siniakova face break-ul, după ce jocul Simonei Halep a început iar să scârţâie.

4-6, 6-3, 4-2: Chiar dacă are vizibile probleme, Siniakova nu cedează şi câştigă un nou game.

4-6, 6-3, 4-1: Halep câştigă pe propriul serviciu.

4-6, 6-3, 3-1: Siniakova câştigă primul game şi întrerupe seria Simonei Halep.

4-6, 6-3, 3-0: Halep îşi consolidează break-ul cu un game câştigat pe propriul serviciu.

4-6, 6-3, 2-0: Halep face break-ul şi este clar că Siniakova joacă cu resursele la minim, după accidentarea suferită.

4-6, 6-3, 1-0: Halep începe bine şi setul decisiv, cu game câştigat pe propriul serviciu.


4-6, 6-3: Simona Halep revine de la 0-3 şi câştigă setul al doilea după ce a luat şase game-uri consecutive. Vom avea set decisiv.

4-6, 5-3: Halep profită de problemele adversarei şi câştigă game-ul.

Katerina Siniakova a cerut un timeout medical la 4-6, 4-3, după ce a acuzat probleme la genunchiul piciorului drept.

4-6, 4-3: Halep face break-ul şi câştigă al patrulea game consecutiv.

4-6, 3-3: Halep îşi face bine serviciul şi revine de la 0-3.

4-6, 2-3: Halep dă semne de revenire şi face break-ul.

4-6, 1-3: Halep întrerupe seria de cinci game-uri consecutive ale adversarei.

4-6, 0-3: Siniakova se distanţează cu un game câştigat pe propriul serviciu şi Halep pare că nu se regăseşte după ce a pierdut primul set.

4-6, 0-2: Siniakova obţine un break la zero, iar Simona Halep are mari probleme pe propriul serviciu.

4-6, 0-1: Siniakova câştigă primul game al setului 2, după ce a salvat trei mingi de break.


4-6: Siniakova face break-ul şi câştigă primul set, după un game prelungit, în care Halep salvase trei mingi de set.

4-5: Continuă echilibrul din primul set, după ce Siniakova a luat game-ul cu propriul serviciu.

4-4: Halep salvează o nouă minge de break şi câştigă game-ul.

3-4: Siniakova câştigă rapid game-ul cu propriu serviciu.

3-3: După ce a salvat trei mingi de break, Simona Halep câştigă game-ul, unul foarte disputat.

2-3: Halep face reabreak-ul şi poate să egaleze situaţia în setul 1.

1-3: Siniakova face break pe un serviciu modest al Simonei Halep.

1-2: Siniakova câştigă un game foarte disputat.

1-1: Halep câştigă game-ul cu uşurinţă şi a reuşit să servească doi aşi.

0-1: Siniakova câştigă, pe propriul serviciu, primul game al meciului, după ce Halep a condus cu 30-0.

A început meciul dintre Simona Halep şi Katerina Siniakova.

 

Meciul Simona Halep – Katerina Siniakova are loc marți, 21 iunie, cu începere de la ora 17:50 sau după această oră, în cadrul turului 1 al turneului pe iarbă de la Bad Homburg. Este  o competiție WTA dotată cu premii de 250.000 dolari și 250 de puncte. Este ultimul turneu pregătitor, înainte de Grand Slam-ul de la Wimbledon.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Katerina Siniakova, din turul 1 al turneului WTA de la Bad Homburg

Întâlnirea Simona Halep – Katerina Siniakova se dispută marți, 21 iunie, de la ora 17:50 sau după această oră, în turul 1 al turneului WTA de la Bad Homburg. Este competiția la care Simona Halep a vrut să fie prezentă și sezonul trecut, dar nu a mai putut onora invitația, ca urmare a unei accidentări.

ADVERTISEMENT

Turneul de la Bad Homburg reunește câteva dintre numele din Top 20 WTA, cu excepția liderului mondial, poloneza Iga Swiatek și a niponei Naomi Osaka, aceasta anunțând că nu va fi prezentă nici la Wimbledon. Nu vor lipsi însă Daria Kasatkina, favorită nr. 1, Belinda Bencic, favorită 2, și Angelique Kerber, favorită 3. Simona e favorita nr. 4

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Katerina Siniakova

Partida Simona Halep – Katerina Siniakova se joacă marți, 21 iunie, de la ora 17:50 sau după această oră, în turul 1 al turneului de 250 de puncte, pe iarbă, de la Bad Homburg și este transmisă în direct și în exclusivitate de canalul Digi Sport 2. O mai puteți urmări și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Bad Homburg marți, 21 iunie, se anunță a fi o zi frumoasă, după ce luni, în prima zi a turneului, a plouat. Și de miercuri încolo se anunță vreme cu precipitații până la sfârșitul săptămânii. Temperatura va fi una optimă, de 26 de grade, probleme ar putea fi doar cu umiditatea scăzută, care îngreunează respirația.

Simona a fost la un pas de finală la Binrmingham

Este al doilea turneu consecutiv la care Simona Halep ia parte, după cel de la Birmingham, tot de 250 de puncte, unde s-a aflat foarte aproape de a juca finala. Am sperat cu toții într-o finală românească, dar atât Halep, 1-2 cu Haddad Maia, cât și Sorana Cîrstea, învinsă la tie-break în setul decisiv de Shuai Zhang, nu au putut face pasul decisiv.

ADVERTISEMENT

Cât timp a avut adversare facile, Tsurenko, Dart, Boulter, Simona s-a impus fără probleme, cu 2-0, dar altfel au stat lucrurile când a dat de brazilianca Beatriz Haddad-Maia, aflată în mare formă și care a câștigat consecutiv turneele de la Nottingham și Birmingham. Halep a avut 1-0 la seturi, în al doilea a cerut un time-out medical, a pierdut setul și în decisiv nu a putut face față presiunii din final.

Cote la pariuri la jocul Simona Halep – Katerina Siniakova

Katerina Siniakova, care a avut rezultate notabile la dublu, ocupă totuși locul 63 și în ierarhia de simplu. Pentru bookmakeri, ea este aproape victimă sigură în fața Simonei, românca primind cota de 1,25 la victorie, față de 4,10 cât are cehoiaca pentru a da lovitura. Un set smuls de Siniakova are cotă excelentă, 2,20.

ADVERTISEMENT

Cele două jucătoare se întâlnesc pentru a patra oară. Scorul la general este de 2-1 pentru Simona Halep. Prima lor întâlnire, în 2017, la Shenzen, a revenit Siniakovei cu 2-1, pentru ca apoi, un an mai târziu scorul să se repete tot la Shenzen, dar de această dată în favoarea lui Halep. Avansul de 2-1 pentru Simona a fost luat la acel memorabil meci pe echipe Cehia – România de la Ostrava, din semifinala Fed Cup,  câștigat eroic de fetele noastre, Halep impunându-se cu scorul de 2-0.

ADVERTISEMENT