Sport

Simona Halep – Elena Rîbakina 7-6, 4-6, 6-3, în turul 3 la US Open. Victorie spectaculoasă a Simonei, într-un meci de poveste. Adversară tare și în optimi. Video

FANATIK.RO vă prezintă informații despre partida Simona Halep - Elena Rîbakina, programată vineri, 3 septembrie, în turul 3 al US Open
03.09.2021 | 19:55
Simona Halep  Elena Ribakina 76 46 63 in turul 3 la US Open Victorie spectaculoasa a Simonei intrun meci de poveste Adversara tare si in optimi Video
ADVERTISEMENT
03-09-2021
15:10

FINAL. Simona Halep – Elena Rîbakina 7-6 (11), 4-6, 6-3.

6-3. Simona își face serviciul și se califică în turul 4. Urmează învingătoarea dintre Svitolina și Kasatkina.

5-3. Game Rîbakina.

5-2. Simona își face din nou serviciul.

4-2. Game alb și pentru Rybakina.

4-1. Simona își face serviciul la zero.

3-1. Simona face un nou break.

2-1. Game alb pentru Halep.

1-1. Break și pentru Halep.

0-1. Un nou break pentru Rîbakina.


4-6. Game Rîbakina.

4-5. Break Rîbakina.

4-4. Game alb pentru Rîbakina.

4-3. Simona își face seriviciul și trece în avantaj și în acest set.

3-3. Simona face un nou break!

Time-out medical pentru ambele jucătoare.

2-3. Simona își face serviciul.

1-3. Simona face și ea break.

0-3. Un nou break pentru Rîbakina.

0-2. Rîbakina își face serviciul fără emoții.

0-1. Rîbakina face break.


7-6 (11). Simona se impune într-un tiebreak dramatic, în care ratase primele șase mingi de set. Rîbakina a ratat și ea 4! 13-11 în tiebreak pentru Simo.

6-6. Rîbakina face un nou break.

6-5. Un nou break reușit de Simona Halep.

5-5. Simona își face serviciul, setul continuă.

4-5. Simona face break și rămâne în set.

3-5. Rîbakina face din nou break.

3-4. Rîbakina își face serviciul.

3-3. Game pentru Halep.

2-3. Break reușit de Simona Halep!

1-3. Simona își face serviciul.

0-3. Rîbakina își face serviciul la 15.

0-2. Rîbakina face break.

0-1. Rîbakina își face serviciul la zero.

Meciul Simona Halep – Elena Rîbakina are loc vineri, 3 septembrie, cu începere de la ora în cadrul turului 3 al turneului de Grand Slam de la US Open. Este un examen dificil pentru jucătoarea noastră în fața unui adversare din Top 20.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Elena Rîbakina

Confruntarea Simona Halep – Elena Rîbakina are loc vineri, 3 septembrie, de la ora în turul 3 al turneului de Grand Slam de la US Open, acolo unde Simona Halep reușește pentru prima dată din 2015 încoace să ajungă în această fază.

ADVERTISEMENT

În turul 2 partida Simonei cu slovaca Kristina Kucova fusese programată pe un teren secundar, terenul 17, dar vremea nefavorabilă, miercuri a plouat în reprize la New York, a făcut ca jocul să fie mutat în ultimul moment pe arena Arthur Ashe, care este acoperită.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Elena Rîbakina

Partida Simona Halep – Elena Rîbakina se joacă vineri, 3 septembrie, de la ora în turul 3 al turneului de Grand Slam de la US Open și este transmisă pe micile ecrane în exclusivitate de postul Eurosport 1. O mai puteți urmări și în format LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

După ziua de miercuri, care a creat probleme serioase organizatorilor în privința programului de desfășurare a partidelor, vremea se îmbunătățește semnificativ și vineri, 3 septembrie nu există amenințare de ploaie, iar temperatura va fi agreabilă, în jur de 24-25 de grade.

Simona Halep nu a mai strălucit la servici

În primul meci la US Open, câștigat în fața Camilei Giorgi din Italia, locul 30 WTA, arma principală a Simonei Halep, una neașteptată, care a funcționat chiar bine, a fost serviciul. Simona a reușit să pună mingea de multe ori din primul serviciu în terenul advers, punând-o la grea încercare pe Giorgi.

ADVERTISEMENT

Nu la fel de bine a funcționat serviciul în turul 2, contra Kristinei Kucova, Halep reușind totuși doi ași, multe mingi din primul serviciu oprindu-se în fileu sau mergând afară. Din fericire, diferența de valoare a fost evidentă și Simona s-a impus lejer pe greșelile adversarei.

Rîbakina, stil incomod pentru jucătoarea noastră

Kazaha Elena Rîbakina are 22 de ani și ocupă locul 20 WTA. Este o jucătoare incomodă, pentru că este foarte înaltă, 1,84 m, ceea ce îi permite să servească foarte puternic, o armă importantă din arsenalul ei.

ADVERTISEMENT

Este genul de jucătoare care lovește mingea foarte tare și nu iubește raliurile, schimburile prelungite de mingi, căutând și izbutind de multe ori lovitura decisivă chiar și din poziții foarte dificile. Singurul punct vulnerabil ar fi faptul că nu este foarte rapidă în teren, putând fi ușor surprinsă pe contre pied.

Cote la pariuri pentru jocul Simona Halep – Elena Rîbakina

Bookmakerii consideră acest meci drept unul foarte echilibrat. De aceea Simona este doar foarte ușor favorită, cotă 1,85 față de adversara ei, care are cotă 1,95 pentru a merge ea mai departe. Varianta să se joace trei seturi e tentantă, cotă 2,20.

Cele două sportive s-au mai întâlnit doar de două ori până acum. La Wuhan, în 2019, a mers mai departe Rîbakina, cea care are două titluri WTA în palmares (București și Hobart) dar pentru că a abandonat Halep în primul set la scorul de 5-4 pentru kazahă. În februarie 2020, înainte de a începe nebunia pandemiei Halep o învingea pe Rîbakina cu 2-1 în finala de la Dubai, având o revenire extraordinară.

ADVERTISEMENT