Sport

Simona Halep și Elina Svitolina, tratament preferențial înainte de WTA Dubai 2022. Unde le-au invitat organizatorii turneului din Emirate

Simona Halep și Elina Svitolina sunt superstarurile turneului de la Dubai. Organizatorii competiției WTA 500, care va începe luni, 14 februarie, le-au invitat pe cele două să participe la tragerea la sorți.
13.02.2022 | 11:52
Simona Halep si Elina Svitolina tratament preferential inainte de WTA Dubai 2022 Unde leau invitat organizatorii turneului din Emirate
ADVERTISEMENT

Simona Halep (locul 22 WTA) și Elina Svitolina (locul 15 WTA) au parte de tratament preferențial la WTA Dubai, turneu dotat cu premii în valoare totală de 768,680 de dolari, competiție pe care românca a câștigat-o de două ori, în 2015 și 2020.

Cele două jucătoare au fost invitate să meargă împreună la tragerea la sorți. La eveniment, Halep și Svitolina s-au fotografiat alături de copii și au oferit declarații jurnaliștilor.

ADVERTISEMENT

Simona Halep și Elina Svitolina, invitate să ia parte la tragerea la sorți de la WTA Dubai

Simona Halep și Elina Svitolina au participat la ceremonia în cadrul căreia s-a tras la sorți tabloul turneului de la Dubai. Cele două au făcut și o poză alături de trofeu.

Tragerea la sorți a fost cu noroc pentru jucătoarea noastră. Simona va da piept în primul tur cu americanca Alison Riske (locul 55 WTA), pe care a învins-o de fiecare dată în cele trei întâlniri directe.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, ucraineanca se bucură de un adversar și mai facil decât cel al Simonei. La Dubai, Svitolina va juca în primul tur împotriva unei sportive venite din calificări.

Decizia organizatorilor de la Dubai de a le invita pe Simona și pe Elina la tragerea de sorți poate părea una surprinzătoare, deoarece principala favorită a turneului este Aryna Sabalenka.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, înainte de WTA Dubai: „Este unul dintre turneele mele preferate”

Halep abia așteaptă să joace în Emirate, acolo unde spune că se simte ca acasă, prin prisma celor două victorii obținute în 2015 și 2020.

„Este unul dintre turneele mele preferate pentru că am câștigat de două ori, am jucat câteva meciuri foarte tari aici și abia aștept primul joc.

ADVERTISEMENT

Este o nouă provocare de fiecare dată când ajung aici. Îmi plac terenurile, atmosfera și știu totul despre turneu.

E un lucru incredibil că fanii au avut permisiunea să intre la meciuri. Suntem recunoscători să avem publicul aproape pentru că fanii ne dau energie. Ne ajută mereu, este senzațional”, a declarat Simona Halep.

La Dubai, Simona Halep se pregătește cu un sparring partner nou, care în trecut s-a antrenat și cu nume grele din tenisul mondial masculin, precum Novak Djokovic și Feliciano Lopez.

ADVERTISEMENT