Sporturi

Fără revanşă cu Svitolina! Simona Halep, eşec clar în finală la Roma! Video

20.05.2018 | 15:17
Fara revansa cu Svitolina Simona Halep esec clar in finala la Roma Video

Update, ora 15:18 / Simona Halep a fost de nerecunoscut în finala de la Roma, în special în primul set, pierdut la zero, după 19 minute! În setul doi, Svitolina a fost întrebuinţată mai mult de româncă, dar tot s-a impus, scor 6-4. Simona pierde pentru al doilea an la rând finala de la Roma, tot în fața jucătoarei din Ucraina.

4-6. Svitolina îşi face serviciul şi e campioană la Roma!

4-5. Simona face un game excelent, dar Svitolina păstrează o şansă de a închide meciul, pe propriul serviciu.

3-5. Simona luptă, dar Svitolina este ajutată de un serviciu bun.

3-4. Simona îşi face serviciul.

2-4. Pauza de cinci minute nu o încurcă pe Svitolina, care continuă să servească perfect.

2-3. Simona îşi face serviciul şi cere time-out medical.

1-3. Svitolina își face serviciul la zero! 

1-2. Svitolina profită și face break într-un game pe care Simona a avut șansa să îl închidă.

1-1. Svitolina își face serviciul, dar după un game în care Simona a dat o replică importantă.

1-0. Schimbare de atitudine pentru Simona și vine și primul ei game.


0-6. Poate cel mai slab set din cariera Simonei Halep, pierdut în doar 19 minute!

0-5. Svitolina face legea pe teren, au trecut doar 14 minute! Darren Cahill intră pentru a încerca să redreseze situația.

0-4. Game la zero făcut de Svitolina.

0-3. Simona nu este în meci! Și-a pierdut din nou serviciul.

0-2. Svitolina își consolidează avantajul.

0-1. Break reușit de Svitolina.

Meciul este gata de start!


UPDATE: 20 mai, ora 12:00 Va fi cea de-a 30 finală din cariera Simonei Halep. Până acum Simona a câştigat 16 turnee şi s-a mulţumit cu prezenţa în finală în alte 13 rânduri, de trei ori acest lucru întâmplându-se în ultimul act al unor Grand Slam-uri (de două ori la Roland Garros şi anul acesta la Australian Open). În acest an Halep a ajuns, incluzând aici Roma, la a treia finală din 2018, după Shenzen, câştigată şi Australian Open.


În finala de anul trecut de la Roma, Simona Halep a fost învinsă de Svitolina după un meci în care s-a şi accidentat la gleznă. De altfel, românca reuşise să îşi adjudece primul set, la patru, dar a fost apoi vizibil afectată de problemele medicale. A cedat următoarele două seturi, 5-7, 1-6. Atunci, românca venea după titlul de la Madrid, iar după Roma avea să ajungă până în finală la Roland Garros.

Simona Halep – Elina Svitolina LIVE STREAM finala WTA Roma. 3-2 Svitolina la “directe”

De altfel, în traseul ei spre ultimul act de la Rolalnd Garros în 2017, Simona Halep şi-a luat revanşa şi în faţa Svitolinei. A învins-o în sferturile de finală, după un 6-0 entuaziasmant în setul decisiv. Apoi, însă, jucătoarea din Ucraina a mai reuşit să o învingă pe Simona de două ori în 2017. A fost un succes la Toronto, în semifinale, cu un categoric 6-1, 6-1, apoi a fost tot un succes al Svitolinei în două seturi, la Singapore, la Turneul Campioanelor.

Simona Halep – Elina Svitolina LIVE STREAM finala WTA Roma. În afara victoriei de la Roland Garros, Simona a mai bătut-o pe Svitolina și la Sofia, în 2013, în primul meci direct. A fost tot un succes categoric, 6-1, 6-1. Prin victoria cu Șarapova, Simona își asigură un avans considerabil în clasamentul WTA. Va avea 335 de puncte peste Wozniacki dacă pierde finala, iar în cazul unui succes avansul la crește la 650 de puncte. Svitolina are nevoie de victorie pentru a-și păstra locul 4 WTA. Ar pica pe 6 dacă pierde mâine.

Tags: