Simona Halep

VIDEO. Halep, eliminată de la Turneul Campioanelor după eşecul cu Svitolina! “Ce joc eu aici? E un dezastru!”

Simona Halep a fost eliminată de la Turneul Campioanelor 2017, după ce a fost învinsă de Elina Svitolina. Ucraineanca s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-4.
28.10.2017 | 00:00
VIDEO Halep eliminata de la Turneul Campioanelor dupa esecul cu Svitolina Ce joc eu aici E un dezastru

VEZI ONLINE AICI REZUMATUL MECIULUI SIMONA HALEP – ELINA SVITOLINA LIVE STREAM TURNEUL CAMPIOANELOR

4-6. Game Svitolina. şi meciul se încheie, Simona fiind eliminată pentru al treilea an consecutiv de la Turneul Campioanelor

“Doamne ce meci! Nu ştiu ce se întâmplă, transpir în permanenţă. Ce joc eu aici? E un dezastru!”, i s-a plâns Simona lui Cahill, care încearcă să o liniştească.


4-5. Game Halep, are nevoie de break pentru a rămâne în turneu.

3-5. Halep, aproape de eliminare. Svitolina îşi face serviciul.

3-4. Break făcut de Svitolina, după ce Halep a avut 40-15.

3-3. Svitolina îşi face şi ea serviciul fără emoţii.

3-2. Halep îşi face serviciul şi revine în avantaj.
2-2. Svitolina îşi face serviciul şi egalează.

2-1. Svitolina reuşeşte rebreak.

2-0. Simona face pentru prima dată break în acest meci.

1-0. Simona îşi face serviciul în startul setului secund.


3-6. Svitolina îşi face serviciul şi are 1-0 la seturi.

3-5. Game Simona. Se impune la zero.

2-5. Svitolina profită de câteva erori ale Simonei şi îşi face serviciul.

2-4. Simona Halep îşi face şi ea serviciul la zero.

1-4. Svitolina îşi face serviciul la zero.

1-3. Simona Halep îşi face serviciul.

Darren Cahill o încurajează pe Simona Halep şi îi spune că startul de partidă nu este atât de rău pe cât pare pentru ea.

0-3. Svitolina continuă seria. Simona cere oncourt coaching.

0-2. Break reuşit de Svitolina, care joacă excelent.

0-1. Svitolina îşi face serviciul.

UPDATE, ora 13:55 / Veste proastă pentru Simona Halep după prima partidă a zilei în grupa roşie. Garcia a învins-o pe Wozniacki, iar românca este obligată să câştige cu Svitolina pentru a se califica în semifinale. Svitolina este eliminată.


Vineri, de la ora 14:30, se joacă meciul decisiv pentru calificarea Simonei Halep în semifinale la Turneul Campioanelor. Va fi ultimul meci al grupei, după ce Caroline Garcia şi Caroline Wozniacki şi-au început confruntarea de la 11:30. Pentru a fi sigură de calificarea în semifinale, Simona Halep are nevoie de victorie în faţa Svitolinei, indiferent de scor. Românca ar putea merge în semifinale şi în cazul unui eşec, dar pentru asta ar avea nevoie să câştige un set şi să primească ajutor de la Wozniacki. Daneza ar trebui să o învingă pe Caroline Garcia.

Simona Halep – Elina Svitolina LIVE STREAM Turneul Campioanelor. Cum rămâne lider WTA

Simona Halep – Elina Svitolina LIVE STREAM Turneul Campioanelor. În cazul în care obţine calificarea în penultimul act de la Singapore, Simona Halep o va avea de înfruntat pe Karolina Pliskova în drumul spre a doua finală din carieră la Turneul Campioanelor. Partida ar fi una crucială pentru acest final de sezon. În cazul în care obţine calificarea la Singapore, Simona Halep face un pas important spre asigurarea locului întâi în ierarhia WTA la finalul acestui sezon. Dacă pierde astăzi, Simona Halep riscă să ajungă până pe locul 5 la finalul acestui sezon.

Simona Halep – Elina Svitolina LIVE STREAM Turneul Campioanelor. Dacă trece de Svitolina, şi mai apoi de Karolina Pliskova, şi ajunge în finala de la Singapore, Simona Halep ar fi sigură că termină sezonul actual pe primul loc WTA.