Stiri sportive

Simona Halep, victorie drastică şi calificare în sferturi la Roland Garros

04.06.2018 | 13:08

UPDATE GAME, SET şi MECI Simona Halep, 6-2, 6-1! Simona Halep o învinge pe Elise Mertens în optimile de finală şi se califică fără emoţii în sferturi, acolo unde o va întâlni pe învingătoarea dintre Caroline Garcia şi Angelique Kerber.


UPDATE 6-2 5-0 / Elise Mertens nu poate să-i pună probleme Simonei Halep. Românca este la doar un game de câştigarea partidei din optimi!


UPDATE 6-2, 4-0 / Simona Halep nu-i oferă nicio şansă adversarei ei de azi şi merge decisiv către victorie!


UPDATE 6-2, 3-0 / Elise Mertens nu se regăseşte, iar Simona profită din plin! Obţine un nou break şi conduce în setul secund!


UPDATE 6-2, 2-0 / Simona Halep continuă să joace foarte bine! Îşi consolidează break-ul!


UPDATE 6-2, 1-0 / Simona Halep începe setul secund cum nu se poate mai bine, cu BREAK! 


UPDATE / Simona Halep este susţinută frenetic la Paris! Românii din tribune o aplaudă pe cea mai bună tenismenă a lumii!


UPDATE 6-2 / Simona Halep închide primul set după 37 de minute! Este la un set distnţă de sferturile de finală la Roland Garros!


UPDATE  5-2 / Simona este pe tot terenul în aceste momente şi joacă fabulos! Obţine un nou break şi va servi pentru set! 


UPDATE 4-2 / Simona Halep îşi păstrează avantajul break-ului. Este la 2 game-uri distanţă de primul set!


UPDATE  3-2 / Deşi a ajuns iar în dificultate, Mertens îşi face serviciul de această dată şi se ţine aproape în set.


UPDATE 3-1 / Simona Halep se distanţează şi se apropie cu paşi apăsaţi spre dobândirea primului set din optimea contra belgiencei Mertens.


UPDATE 2-1 / Simona Halep obţine primul break al partidei! Va servi pentru a-l consolida.


UPDATE 1-1 / Simona Halep îşi face şi ea serviciul şi egalează la 1! 


UPDATE 0-1 / Elise Mertens îşi face serviciul fără emoţii şi preia conducerea în prima manşă!


UPDATE / Jucătoarele au intrat pe teren şi se pregătesc pentru meci! Belgianca va începe la serviciu!


Simona Halep – Elise Mertens LIVE STREAM optimi Roland Garros. UPDATE, ora 11:00. A mai rămas o oră până la startul meciului dintre Simona Halep şi Elise Mertens. La Paris în acest moment cerul este înnorat şi picură. Campioana noastră este la încălzire pe arena Philippe Chatrier. 


Simona Halep – Elise Mertens LIVE STREAM optimi Roland Garros. UPDATE, ora 16:54. Meciul dintre Simona Halep şi Elise Mertens se va disputa luni, de la ora 12:00 pe “centralul” de la Roland Garros, arena Philippe Chatrier. Astfel, Halep se întoarce pe “central” după ce meciul cu Petkovic a fost programat pe terenul 18. Primele două meciuri ale Simonei au fost programate tot pe Chatrier. 



Simona Halep – Elise Mertens LIVE STREAM optimi Roland Garros. Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Roland Garros, după ce a trecut de Andrea Petkovic, scor 7-5, 6-0. Va avea de înfruntat o jucătoare aflată într-o formă foarte bună, Elise Mertens, din Belgia, locul 16 în clasamentul WTA. Partida se va disputa luni, la o oră care va fi anunţată în cursul zilei de duminică.

Mertens a obţinut calificarea în această fază a competiţiei după ce a trecut de Daria Gavrilova, scor 6-3, 6-1. Belgianca a avut mari probleme în primul tur, cu Varvara Lepchenko, în care s-a impus cu 6-0 în decisiv. Dar Lepchenko a avut set şi 5-3, pentru ca Mertens să se impună în tie-break în setul doi. A urmat apoi o victorie în minimum de seturi cu Heather Watson, 6-3, 6-4.

 Simona Halep - Elise Mertens LIVE STREAM optimi Roland Garros
Simona Halep are un traseu dificil până în finala Roland Garros

Simona Halep – Elise Mertens LIVE STREAM optimi Roland Garros. Un singur meci direct

Elise Mertens este una dintre jucătoarele care s-au descurcat foarte bine până acum, în 2018. A reuşit să obţină nu mai puţin de trei titluri, la Hobart, Lugano şi Rabat. La primele două s-a impus inclusiv în proba de dublu. În drumul spre titlul de la Hobart, Mertens a reuşit să învingă două jucătoare din România, pe Monica Niculescu şi pe Mihaela Buzărnescu.

Simona Halep – Elise Mertens LIVE STREAM optimi Roland Garros. Simona Halep şi Elise Mertens s-au înfruntat şi la Madrid, în 16-imi, iar românca a obţinut o victorie lejeră, scor 6-3, 6-0. De menţionat, însă, că jucătoarea din Belgia a acuzat probleme la stomac şi a fost foarte aproape chiar să nu intre pe teren pentru acel meci. Aceea a fost singura confruntare directă între cele două jucătoare de până acum.

Simona Halep – Elise Mertens LIVE STREAM optimi Roland Garros. Dacă va trece de Elise Mertens, Simona Halep va juca în sferturile de finală împotriva învingătoarei din partida în care Caroline Garcia, cea care a trecut de Irina Begu, o va înfrunta pe câştigătoarea dintre Kiki Bertens şi Angelique Kerber. Partida din optimile de finală ar urma să se dispute miercuri.