Simona Halep

Simona Halep – Elise Mertens 6-2, 7-5, în finala WTA Praga! Simona Halep câștigă titlul cu numărul 21 după un meci superb! Prima reacție a româncei

16.08.2020 | 16:12
Simona Halep  Elise Mertens 62 75 in finala WTA Praga Simona Halep castiga titlul cu numarul 21 dupa un meci superb Prima reactie a romancei
ADVERTISEMENT

Simona Halep a învins-o pe Elise Mertens în finala de la Praga, scor 6-2, 7-5. Este al 21-lea titlu WTA al carierei pentru Simona.

“Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine astăzi în această finală. Mulțumesc organizatorilor pentru că au făcut să ne simțim în siguranță. Felicitări și pentru Elise Mertens a fost o săptămână foarte bună și pentru ea. Am mai fost aici în urmă cu 15 ani, nu mai țineam minte mare lucru. E adevărat că anul acesta am stat mai mult în cameră”, a fost prima reacție a Simonei Halep.

ADVERTISEMENT

7-5 Halep este campioană la Praga!!!

6-5. Simona Halep face break și va servi pentru titlul cu numărul 21 al carierei.

5-5. Simona trimite setul în prelungiri.

4-5. Mertens își face serviciul. Simona va servi pentru a rămâne în set.

4-4. Mertens face break și egalează în set.

4-3. Mertens reduce din diferență.

4-2. Simona își face serviciul.

3-2. Simona face un nou break și trece în avantaj.

2-2. Halep egalează la doi cu serviciul.

1-2. Game Mertens, care trece în avantaj în set.

1-1. Mertens face și ea break și închide seria Simonei.

1-0. Simona face din nou break.


6-2. Primul set se închide după o evoluție de vis a Simonei.

5-2. Simona face break și va servi pentru set.

4-2. Simona salvează patru mingi de break și își face serviciul.

3-2. Simona trece în avantaj cu break.

2-2. Simona egalează.

1-2. Rebreak la zero reușit de Halep.

0-2. Break pentru Mertens.

0-1. Mertens își face serviciul.


Simona Halep – Elise Mertens este de la ora 14:30 și va fi transmisă de Digi Sport 2, care deține drepturile TV pentru meciurile din circuitul WTA. De asemenea va putea fi urmărită online, în format live video, pe FANATIK.RO.

Pentru Simona Halep este cea de-a 38-a finală a carierei, din care a reușit să obțină 20 de titluri. Are un trofeu și în acest an, la Dubai. A fost chiar ultimul turneu jucat de Halep, înaintea pauzei provocate de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Simona Halep – Elise Mertens Live Stream Online Digi Sport 2

Simona Halep a mai înfruntat-o pe Elise Mertens în acest an, la Australian Open. A fost o victorie în minimum de seturi. De asemenea, a mai învins-o pe jucătoarea din Belgia și de două ori pe zgură, în 2018, la Madrid și la Roland Garros.

Singurul succes obținut de Mertens în fața Simonei Halep a fost în februarie 2019, în finala de la Dubai. A fost și singurul meci de trei seturi disputat între cele două până acum.

ADVERTISEMENT

Traseu perfect pentru Simona Halep! Românca, favorită la pariuri

Pentru a ajunge în finala de la Praga, Simona Halep le-a învins pe Polona Hercog, Barbora Krejcikova, Magdalena Frech și Irina Begu. Mertens a trecut de Jasmine Paolini, Camila Giorgi, Eugenie Bouchard și Kristyna Pliskova.

La casele de pariuri, Simona Halep pornește ca mare favorită. Are cotă 1,40 pentru o victorie. În vreme ce Mertens a primit cotă 2,95. De asemenea, cotă 2,05 pentru o victorie în două seturi a Simonei Halep.

ADVERTISEMENT

Halep încasează 25.000 de dolari dacă se impune în turneu!

Pentru calificarea în finala de la Praga, Simona Halep a primit un cec în valoare de 14.000 de dolari. Iar dacă se va impune în finala competiției, suma va crește până la 25.000 de dolari.

Tot duminică se va juca și finala de dublu de la Praga, în care sunt implicate două jucătoare din România. Monica Niculescu și Raluca Olaru le vor înfrunta pe Lucie Hradecka și Kristyna Pliskova.

ADVERTISEMENT